Bisikleti kutu ile en ucuza ve sağlam hangi firma taşıyor? PTT genelde en ucuz oluyor ama ne kadar sağlıklı taşıyorlardır bilemiyorum.Tahmini ne kadar ücret tutuyor 320 km mesafe için?
Ptt ile kargo göndericekseniz kutunuzu çok sağlam yapın ben jant gönderdim jantlar kullanılamaz hale geldi.En ucuz ptt sonra yurt içi diğer kargoları fazla bilmiyorum ama iyi şeyler söylenmiyor ptt ile max 50 min 30 Tl tutar.
abimin bisikletini internetten almıştık sanırım aras kargo ile 30 tl ye gelmişti ankaradan adanaya 1.5 yıl önce tabi gönderen bisikletçi anlaşmalımıydı bilmiyorum.
50 Tl yi geçmez ondada konuşursunuz böyle böyle zarar gelmezse yollıyayım filan onlar ayarlar ona göre bide kutunun etrafına köpük naylon sararsanız daha emniyetli olur.
daha kutu bulmadım henüz, 2 hafta sonra delta ve erdoğanlar bisikletten bir kaç parça alacağım telefonda soracağım eğer kargo ile boş kutu gönderebilirlerse çok iyi olur benim için yoksa şehir içindeki bir bisikletçiden bulup kargo ile eve boş kutuyu göndereceğim çünkü kutu dolmuşa sığmaz