Merhaba arkadaşlar,
siteye yeni üye oldum. Km saati ararken tesadüf buldum.
Yıllardır kullanmadığım ve 16 yıl önce almış olduğum peugeot origin xs model bisikletimi yeniden çıkardım. Bakım yaptırdım, ön arka far taktırdım, ayakçak taktırdım. Akşamları 1 saat spor amaçlı biniyorum. Çocukluğuma geri döndüm sanki biraz da
km saatlerine heves ediyorum ve biraz araştırma yaptım kendi çapımda, buradaki yorumları da okudum. Bana yardım edebilir misiniz.
Alacağım km saati kolay okunabilen ekrana sahip olmalı, ışıklı olmalı çünkü hep akşamları biniyorum (ara sokaklarda geziyorum ve yeterli ışık olmayan yerlerde vites kolundaki rakamları bile göremiyorum bazen) , kolay kolay bozulabilecek birşey olmamalı. Nabız ölçer gibi ekstra şeylere ihtiyacım yok. Kablolu kablosuz farketmez ama istediğim zaman kolay sökülebilir olmalı çalınmaya karşı.
Ben şu 3 model arasında kaldım, sizin daha farklı önerileriniz olursa seve seve
Sigma 5.12 ... Herkes sigma kalitesinden bahsediyor ama özellikli bişeyini almaya kalksak pahalı. Bende en ucuz serilerinden alabilirim. Ama küçük ekranı düşündürüyor ve bazı özellikler noksan. Ekranında ışık var mı onuda göremedim.
Btwin count 8 ... Aslında montaj ve sökme kolaylığı, büyük ekran bakımından tam aradığım ürün. Yalnız montajdaki lastiklerin zamanla bayatlayıp kopması sorun olur mu? Hem lastik hem plastik kelepçe ile montaj mümkün mü? Birde bu ürünlerde ekran ışığı mevcut mu? Ekran ışığı mevcut ise hemen sipariş verebilirim.
Bogeer yt-813.... Forumda birinin yazsısında gördüm. Uygun fiyatı, yeterli özellik olması ve en önemlisi ışıklı ekranı dikkatimi çekti. Ekranı küçükte değil. Sorun çıkarabilir mi nasıl bir ürün? btwin count 8 ile kıyaslarsak nasıl olur?
Forumdaki bilgili arkadaşlar yardım ederse veya başka ürünler önerirse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler