Scudo Sports

Hangi km saatini almalıyım?

Scudo
@Berat01 Telefondan yazarken bazen olabiliyor o tip hatalar kusura bakmayın.

CoolChange Kablosuz Bisiklet Bilgisayar Kilometre Kilometre sayacı Yağmur Geçirmez Bisiklet Bisiklet Bilgisayar Bisiklet Ölçülebilir Sıcaklık Kronometre
(link) to Clipboard

Merhaba arkadaşlar. Aliexpress ten bu ürünü sipariş etmiştim (kablosuz C modeli ,yeşil ışıklı olan) . Ürün gelene kadar telefondaki strava uygulamasını kullanıyordum . Uygulama alışkanlık yaptı. Telefon ile devam etmeye karar verdim :).

Km saati bugün elime geçti. Çalışıyormu diye kontrol ettim sadece. Sonra kutusuna geri koydum. İlgilenen varsa yardımcı olabilirim . Yoksa yedekte duracak ilerde belki kullanırım diye.

aldığınız sayaç duruyor mu, ben ilgileniyorum

Bütçeye uyuyorsa igs 10, igs 50 kesinlikle tavsiye ederim.

Bütçeyi bilmiyorum ama, Echowell MW 10g combo ant+ destekliyor. sitesinden bakabilirsiniz. zaten üzerinde gelen hr ve cadance sensörleri ant+. Belki kızacaksınız ama lütfen bilgilendirmeden önce sitesinden gerekli açıklamayı okuyalım. Mesela ben düne kadar ant+ nedir bilmiyordum. Yanlış bi ürün alabilirdim. Alacak olanlar yanlış bi ürün alabilirdi veya maddi olarak(her ne kadar sorumluluk olmasa bile) zarara uğrayabilirdi. saygılar.

Arkadaşlar bu sayacı aldım. Sigma iyi diye duymuştum fiyatı da makul geldi. İyi midir kullanan var mı?

Screenshot_2.jpg

@Thulkor
Eşimin bisikletinde kullanıyoruz. Sahip olduğu fonksiyonları eksiksiz yerine getiriyor. Tek eksiği ortalama hızı göstermemesi. Bu sizin için önemliyse farklı bir modele bakın. Eğer önemsizse fiyatına göre gayet uygun bir saat.

• Beğen
Tepkiler: Thulkor
@BveP
Kesinlikle önemi yok yol/zaman :) anlık hız ve gittiğim toplam km yi gösterse yeter zaten marka olarak da iyi olduğundan bunu tercih ettim yanıtınız için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: BveP
Lezyne Mega XL. Veya wahoo element bolt.

Bryton rider 310.gps lidir şideetle tavsiye ederim.

Bütçeyi bilmiyorum ama, Echowell MW 10g combo ant+ destekliyor. sitesinden bakabilirsiniz. zaten üzerinde gelen hr ve cadance sensörleri ant+. Belki kızacaksınız ama lütfen bilgilendirmeden önce sitesinden gerekli açıklamayı okuyalım. Mesela ben düne kadar ant+ nedir bilmiyordum. Yanlış bi ürün alabilirdim. Alacak olanlar yanlış bi ürün alabilirdi veya maddi olarak(her ne kadar sorumluluk olmasa bile) zarara uğrayabilirdi. saygılar.
ant + ne demek ?

@Ceyhun Özkan Ceyhun bey igpsport 50e için ne dersiniz?
Ben de bu yol bilgisayarını tekrar sipariş vermek üzereyim. İgs618 kulladım, bu modeli de getirttim ama çok uzun süre kullamadım. İgs618 de ekranı özelleştirebilme ve Gps haritalandırma özelliği var bunda o özellikler yok. Pili çok uzun gittiğini söylüyorlar. Nabız bandı hız ve kadans sensörleri bağlanıyor ki bence yol bilgisayarı için yeterli. Sipariş vermek isterseniz ortak sipariş geçebiliriz, 2 li alımda epey uyguna geliyordu baktığım kadarıyla; yanıma yancı arıyordum ben de :) Şu anda Aliexpress de indirim var.

@Mustaac aynen bende onu takip ediyorum bugün vereceğim büyük ihtimal siparişi. 2. Ye indirim varmıydı bilmiyorum. Bakayım. Ben sensör alamayacağım şimdilik. İndirimlerle 57 dolara geliyor uzun takma aparatıyla. Öyle bir indirim olursa alalım tabiki ama ben Antalya dayım. Siz?

Geri