Konulara ilişkin cevap yazmak neden luzumsuz oluyor anlayamadım ?
Bunu engellemek için konunun başına LITLLE_PRINCE mesaj atamaz yazabilirsiniz. Saygı duyarım
Konulara ilişkin mesaj yazmak tabi ki luzumsuz değil . Ancak kabul etmek gerekir ki bazen gerçekten konuyla alakasız mesajlara rastlamak da mümkün veya sadece mesaj sayısını kabartmak için konuya mesaj atanlar da olabiliyor . O nedenle öyle yazdım...
Sayın Halil Öztürk bey bu yönde söylemek istediginiz eğer kısa mesajlar ise Örnekaylaşım için Teşekkür ederim. gibi söylenebilecek pek fazla birşey yok.Ancak benim fazla ve gereksiz mesaj yazığımı söylerseniz üzülürüm.Konulara sıcak olup buradaki insanlarla iyi ilişkiler kurmaktan başka hiç bir amacım olmaz zaten bisikletforum.com da yeniüye
konumunda veya forumdostu konumundada olsanız gördügünüz ilgi,sıcaklık,sevgi,saygı ve hoşgörü şüphesiz aynıdır bundan endişemiz yok şükürler olsun.Diger bir yandan mesajlar konu ile alasız ise ki ne yapacagınızı benden iyibildiginiz tartışılmaz bir mevzu,bulunduğunuz görevin getirmiş olduğu sorumluluk ile silmeniz benim önerimdir.Sevgilerimi sunarım kardeşim.
Örnek: Bu mesajın bu konu ile hiç bir ilgisi yoktur.