Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi konumdasiniz?

@sinto

Her konuya diil her harfe bir cevapta yazsan MODERATÖR olamıyosun ki :) 4 yıldız gelip 4 yıldız gidecez :( Zorla olmaz bu iş :eek: :eek:

Scudo
@sinto

Her konuya luzumlu luzumsuz mesaj atanları moderatör yapsaydık işimiz işti :).
Moderatör az ama öz mesaj atar ;).

@HaliliOzturk

Konulara ilişkin cevap yazmak neden luzumsuz oluyor anlayamadım ?
Bunu engellemek için konunun başına LITLLE_PRINCE mesaj atamaz yazabilirsiniz. :) Saygı duyarım

evet 800 mesajı buraya yazıyorum ve forum delisi oluyorum

@nuriaktürk

nuri abi forumu ne kadar çok sevdiğini biliyorum sonunda delirdin demek şaka :) bir yana hayırlı olsun :)

teşekkürler.sen ne zaman yardımcılıkdan moderotörlüğe geçiyorsun bakalım

@nuriaktürk

ben böylede memnunum ama kısmet büyüklerim ne zaman uygun görürse o zaman gececem :)

@LITLLE_PRINCE

Konulara ilişkin mesaj yazmak tabi ki luzumsuz değil :). Ancak kabul etmek gerekir ki bazen gerçekten konuyla alakasız mesajlara rastlamak da mümkün veya sadece mesaj sayısını kabartmak için konuya mesaj atanlar da olabiliyor :). O nedenle öyle yazdım...

Acaba Bu konunun amacı nedir desem cok mu gereksiz bir mesaj yazmış olurum ?

@HaliliOzturk

Sayın Halil Öztürk bey bu yönde söylemek istediginiz eğer kısa mesajlar ise Örnek:paylaşım için Teşekkür ederim. gibi söylenebilecek pek fazla birşey yok.Ancak benim fazla ve gereksiz mesaj yazığımı söylerseniz üzülürüm.Konulara sıcak olup buradaki insanlarla iyi ilişkiler kurmaktan başka hiç bir amacım olmaz zaten bisikletforum.com da yeniüye
konumunda veya forumdostu konumundada olsanız gördügünüz ilgi,sıcaklık,sevgi,saygı ve hoşgörü şüphesiz aynıdır bundan endişemiz yok şükürler olsun.Diger bir yandan mesajlar konu ile alasız ise ki ne yapacagınızı benden iyibildiginiz tartışılmaz bir mevzu,bulunduğunuz görevin getirmiş olduğu sorumluluk ile silmeniz benim önerimdir.Sevgilerimi sunarım kardeşim.
Örnek: Bu mesajın bu konu ile hiç bir ilgisi yoktur.

bu ünvanlar neye göre değişiyor peki?? anladığım kadarıyla her yüz mesajda bir, bir ünvan(level:p ) atlıyoruz öylemi??

eh bende aktif üye yim!!

Geri