fatihaydın
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 340
- Bisiklet
- Look
Merhaba arkadaşlar.Okul durumumu ayarlayabildiğim taktirde,ilerde alacağım bisikletin bütçesinden biraz kısarak laptop almayı düşünüyorum.Daha önce asus marka laptop kullanıyordum ve çok memnundum fakat 3 sene geçti ve artık miyadını doldurdu.Yeni olarak ise aklımda Apple markası var.Alacağım laptobu sadece 1.5 senelik okul hayatımda değ,l,sonrasında da iş hayatımda da kullanmaya devam edeceğim.Kullanım alanım ise internette dolaşmak,mailler vs ve özellikle AUTOCAD,SOLİDWORKS programları olmakla beraber 3D Max vs çizim programları olacak.Makine Mühendisliği okuyorum ve ilerde de iş hayatımda bu tip programlar kullanmam gerekecek.Daha farklı markalara da baktım fakat bu sefer Apple kullanmak istiyorum.Apple ile alakalı duyduğum,ekran kartlarının yeteri kadar güçlü olmadığı,bu tip grafik gerektiren programları açamadığıydı ya da kastığıydı(air serileri için).Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ve bana önerebileceğiniz seri olur mu ? Bütçem 3500 tl altında olacaktır.İyi günler dilerim arkadaşlar iyi forumlar