Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi marka bisiklet önerirsiniz

ataprg

Üye
Tepki
1
İki hafta önce Salcano marka Apollo modeli bir bisiklet aldım ancak pişman oldum.
Bildiğiniz Sorunsuz, Kaliteli bana önerebileceğiniz bir marka ve model varmı? ilginize şimdiden teşekkürler.

Scudo
Kron, Drag, Amoeba, Trek, Sedona, Corratec, Scott iyi markalar. Bütçe ve kullanım alanlarınızı yazarsanız bu markaların size uygun modellerinide söyleyebiliriz.

Sağlam olsunda Salcano' ya 310 YTL verdim. İki haftada bir yığın masrafım oldu
Parça parça ödemektense bir kere adam akıllı alayım. Sonradan uğraşmak daha kötü oluyor. Tabiki benim kullanımım çok profesyonelce değil, arkadaşlarla hafta sonları bir yerlere kaçmak için. İlgine çok teşekkür ederim.

Hocam treklerde şu an ciddi bir kampanya var bütçenize ve kullanım koşullarınıza uygun olan bir modeli herhangi bir mağazaya uğrayarak mutlaka bulabilirsiniz.
Birde trek marka bisikletlerin en alt modellerinde bile kadroya ömür boyu üzerindeki shimano ekipmanada 2 sene garanti var (yazılı olarak kullanıcıya sunuluyor)
Sedona kullanıcısıyım ama 2007 model sedonaların kadro geometrisi hiç hoşuma gitmedi tabi rijitliğini bilmem.
Amoeba başarılı ve sağlam ama biraz ağır.
Corrateclerin bir çoğunun görüntüleri çok hoşuma gidiyor fakat onlarda ağır.
Scott ve Drag la ilgili hiç birşey bilmiyorum
Kron başarılı ama şanssız olanlarını gördüm.

Cannondale
Scott
Giant
Trek
Corratec
Drag, Kron, Amoeba ve Sedona vs vs...

Selam, yaklaşık 1 ay önce Tansaş mağzasından, aaaa nekadar ucuz! (200ytl) diyerekten şu beldeyama bisikletlerden aldım, hani heryerinde amortisör olan birşeye benzeyen bisikletler.

Herneyse, eşim için almıştım ancak inanılmaz derecede rahatsız ve dandik çıktı.. Hatta eşim bisikletten soğudu ve binmek istemedi birdaha.. bisiklet sıfır olmasına karşın bihayli sesli ve zırt pırt arıza çıkarıyordu.

Çankayda, Sundu bisiklet var, ordaki arkadaş bana elinde 1 adet Atala Street modeli olduğunu söyeyip onu almamı tavsiye etti. bende aldım ve son derece memnun kaldım. Eşim içinde TREK 3900 tavsiye eti onu da aldım aynı yerden. ikimizde şimdi büyük bir keyifle kullanıyoruz. Hatta yakın zamanda bir arkadaşımla ülke dışına tur yapmayı düşünüyoruz.

Birde Trek alırken 15 ytl Tema vakfına bağış yaparsanız %25 gibi baya büyük bir indirim kazanıyorsunuz. Oda çok güzel birşey hem dikili 5 ağacınız oluyor hemde ucuza süper kalitede bir bisiklete sahip oluyorsunuz. daha ne olsun.. :)

Önemli konulardan biride, ben beşinci katta oturuyorum. bir önceki beldeyama bu trekden daha küçük olmasına karşın ben bile bisikleti zor çıkarıyordum. Trek okadar hafifki eşim çanta taşır gibi koca bisikleti 5 kat rahatça çıkarabiliyor. bence buda çok önemli bir nokta..

Geri