Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi Marka Hangi Model

Tepki
3
Arkadaşlar 350-600 arasında hem asfaltta hemde dağda kullanabileceğim bir bisiklet alacağım. Bu işe yeni başlıyorum. Bisiklet özelliklerine baktığımda fransız kalıyorum. Bana güzelce bir bisiklet önerin gideyim alayım kafam iyice karıştı. Sorun çıkarmasın ve konforlu olsun.

Scudo
bu konularda çok iyiyim diyemem ama foruma baktığımızda genellikle bu tür bütceye ve yeni olanlara Salcano ASTRO 241 SV veya ASTRO 240 SRV bunlar öneriliyor.almadım bilmiyorum nasıl bir şey ama bu fiyata sanırım en iyi budur.ama sen yinede diğer yorumları bir bekle.veya buyur burdan bak (link)

Yenimahalleye Sadun abinin yanına gittim. 2 saat kaldım ve etrcihimi yaptım. astro 241 sv aldım. gayet güzel herkese tavsiye ederim. Gerçi hidrolik disk freni denedim o da aklımda kalmadı değil hani :)

Ama bence bu bisikletim en özlliklerinden biri 24 vites oluşu. Bu fiyata çok az var. 21 ile 24 arasında ise her ikisini de test ettim. Aradaki fark hissediliyor. Özellikle Ankara'da yokuş çoktur. O yüzden 24 vites daha uygun olur diye düşündüm. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Geri