Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz?

Gios, CBT İtalia, Officina Battaglin, Colnago, Bianchi vs...
Nedeni, çünkü hepsi safkan İtalyan

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Zengin olsam direkt gider çeleste bir Bianchi alırdım.

Ben Alman Mühendislik ve sağlamlığını herzaman sevdiğim için çoğu ürünümü Alman malı alırım.
Bu yüzden Cube Ve Canyon benim için en iyi bisiklet markaları.
Fiyat performansa gelirsek Mossonun eline kimse su dökemez...

Kron candir. Ozellikle Tx modeli. Sehir bisikleti önerileri konusunda neredeyse 3 sayfa yazarlar , yani ilk defa bisiklet alacak arkadaslar, sonra bombayi patlatirlar "Kron tx 100 nasildir?" Valla ne bilem nasildir bilader , sen 3 sayfa yazmisin zaten bisikleti, sen soyleyeceksin . . .

Onun disinda ben ne idugu belirsiz Mersedesimi seviyorum. Hic uzmedi beni kerata , ha aklima gelmisken Mersedes trailblazer modeli nasildir?
AHAJYEODJAJS NIIE :D
20190615_103425.jpg

Surly ve Brompton

Trek-Specialized-Pinarello-Wilier:harika:

Alcak olsam Cube , Merida tercihlerim içerisinde ama şuan btwin ile yetiniyoruz ..

Ben Bianchi Kullanıyom Dağ Bisikleti Bence Gayet Rahat Bir Bisiklet Fakat Bisikletin Ağırlığı Fazla Eğer Çok Çabuk Yorulan Biri İseniz Sürerken Biraz Zorlanabilirsiniz :)

ben eşim için biaiklet almak istiyorum küçük bir ilçede oturuyorum salcano bıanchı vertch gıbı markalar var internetten araştırdım ama cok kafa karıştırıcı yardımcı olursanız cok sevınırım günlük 10-15 km yol yapmak istiyo

tsk ederım ılgınız ıcın kolay gelsın

mosso pegeout

• Beğen
Tepkiler: Hidiman
Reynolds, columbus ve oria çeliğin den üretilmiş bir bianchi gavia yada colnago tecnos.

Specialized S-works O logonun şekli, kadro tasarımları falan çok hoşuma gidiyor, yoksa kullandığımdan ya da bildiğimden yazmadım :koptum: Ama üzerinde s-works yazan bir dağ bisikletim olsun isterdim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri