iodokumaci
Üye
- Tepki
- 40
- İsim
- ibrahim ozhan
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam sedona 610 kullanıyorum bunun kadrosunu giantın kadrosu ile değişmek münkünmüdür ? Birde jantları aşağıdaki yazdığım jantları alsam 1000 liraya nekadar fark olur orjinalden iyi olurmu sizce nelerini yükseltiyim ?Giant
- Kadroları çok iyidir ( Güzel, her seviyede kaliteli ve sağlam kadrolar üretir; profesyoneldir)
- Dünyanın en büyük bisiklet üreticisidir
- Pek çok markanın kadrosu da Giant tarafından üretilir ( Yani pek çok insan farkında bile olmadan Giant üretimi kadro kullanmıştır ya da kullanmaktadır)
- Kesinlikle kaliteli ve sağlamdır, değerinin karşılığını verir
- Fiyat olarak ta emsallerine oranla - bisikletin seviyesine, malzemeye göre diğer markalara göre- uygundur
Hocam carraro 011 022nin şu kadrosu kare gibi olan var nette 011 2.600 / 022 3.600 sedona 610u satip aliyimmi ne dersinizBenim De Carraro ya sempatim var. Sportive 224 vardı. Bir de cr022 aldım. Genelde önceliğim Carraro oluyor.
Oğlumada Carraro 420 cross çocuk bisikleti almıştım.
Corelli 💙💙💙Corelli'yi severim. Bir de Geroni var.
Abi sence carraromu sedonami daha kaliteli bugün okadar carraro denildiki elimdekine dünya masraf ettim satıp 011 022 052 filan alcam sonunda ama bazilarida alcaklarinin sedona 610dan farki yok set olarak diyolar. Okadarda anlamiyom settenyerli üretim bisiklet markalardan sevdiğim carraro'dur mesela. bu markayı araba ile kıyaslayacak olursam, fiat ile kıyaslarım. marka (veya sadece ismi) italyan, ama üretim yerli ikisinin de (15 sene önce fiyat uno'muz vardı. tüm referanslarımı o döneme göre yapıyorum galiba). fiyat - performans ürünü alırsın. makul fiyatlı modelleri gösterişsizdir, ekonomiktir ama işlevini hakkıyla yerine getirir.
sıra yabancı markalara gelirse de, scott ve tern derim. ama bu iki markayı de yabancı başka bir markayla pek eşleştiremem, canlanmadı bir şeyler. scott; çünkü tur amaçlı kullanacağım bisiklet kesinlikle bir scott sub-cross olacaktır, böyle heybeleri üstünde. tern; çünkü katlanır bisiklet konusunda -bence- dahon ile aynı kalitede olup, daha makul fiyatlara sahip olunabiliyor.
Hocam carraro 011 022nin şu kadrosu kare gibi olan var nette 011 2.600 / 022 3.600 sedona 610u satip aliyimmi ne dersiniz
İlk bisikletim ama kadrosu hoşuma gitmiyor 062 nin kadrosuna baktim oda istediğim kadro ikinci el buldum 5bin diyolar pahali geldiMerhaba. Bence sedona 610 un yerine 011 veya 022 almayın. 042, 052 veya 062 olabilir ama sıfır fiyatları bence yüksek. 2. Elde temiz bir bisiklet bulup uygun fiyatlı ise alın bence. Mesela ben hiç kullanılmamış bir 022 buldum. 2.500 tl idi.
Sizin Sedona 610 claris setli zaten. Bence onu kullanmaya devam edin derim. Neden satmayı düşünüyorsunuz?