Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi mevsim nasıl giyinmeli?

Hüseyinsuna

Daimi Üye
Tepki
83
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar benim ve birçok arkadaşımızın sorunu olan ''Ne zaman ne giyeceğiz ? '' sorusuna cevap bulmak için bu konuyu açtım.

Sorularla başlıyacak olursak;
-Yağmurluk gerekli midir ?
-Yazın ne giymeli ? Tişört şort yeterli midir ?
-Takım forma içine iç çamaşırı giyilmeli midir ?
-Termal içlik yaz-kış giyilmesi gerekir mi ?
-Taytları nereden.nasıl bedenimize uygun bulabiliriz ?
-Kış için nefes alabilen montları nereden elde edebiliriz ?
Bu liste uzar gider...

Bunlar benim kafamdaki sorular.Eminim benimle aynı sorunu yaşayan bir çok arkadaşım var.Sizlerin yardımıyla bu sorulara cevap bulmayı ümit ediyoruz.

Teşekkürler.

Scudo
Bende softshel mont icine ne giyiyorsunuz merak ediyorum yada termal tshirt ustune polar kalin oluyo bazen.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
yaz geldi.
teri dışa atan dar ve vucudu saran tişört atlet yada ikiside olur. ve gene teri üstünde tutmayan özelliği olan tişört
altına şort olur. tayt istersen satan biyer varsa yakınlarda deneyerek al. yoksa kendi bedenini bilmen lazım zaten
kış geride kalacağı için diğerlerini cevaplamıyorum

Özellikle ilkbahar ve sonbaharda hava durumuna bakıp ona uygun giyim tarzı seçilmeli.Rüzgar kesinlikle hesaba katılmalı. Ona göre giysiler tercih edilmeli.

• Beğen
@chnkrmz Teri dışarı atan tişört ve şortları nereden elde edebilirim ?

Ersin giyim var izmirde. İnternetten de alışveriş imkanı var. Ben oradan almıştım

(link)
(link)
yurtdışı alışveriş yapabileceğin siteler bazen gerçekten ucuza çok iyi ürünler denk gelebiliyor arada bir kontrol etmekte fayda var

Bir bisikletçinin üzerinde bu renkte buna benzer bir ürün görmüştüm.Çok beğenmiştim rengini araştırmadan gittim aldım. Oda ne ? Teri dışarı atmıyor hiç sırılsıklam oluyorum içerisinde.Rengine aldanıp gidip almakla hata yapdım.

(link)

Bana önerebileceğiniz kışın giyebileceğim polar tarzı ürün var mıdır ?

(link)

Bu tarz RÜZGAR geçirmeyen soğuk havalarda giyebileceğim bir kıyafet arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Hüseyinsuna Bahsetmiş olduğunuz kıyafetleri [URL="(link)"/URL] adresinden uygun fiyatlı olarak bulabilirsiniz fakat havların tam geçiş yaptığı dönemde olduğuğumuzdan ürünler şuan kısıtlı bilginize.

• Beğen
[emoji1] telefonum kafayı yedi anlamsız paylaşımlar yaptı kusura bakmayın.

kışın atkı eldiven yazın da bisikletçi shortu tshirtü diye satılan nefes alabilen dokuda şeyler var onlardan.. baharda da termal..

Geri