Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi multisport saat?

Merhaba garmin fenix 5 saati kullanıyorum.sağlık,yürüyüş,koşu ve yüzmede hayatımı değiştirdi.Bence insan İçin en değerli çok bilinmeyen bir ultra cihaz.fiyat bakımından biraz fazla ama inanın değer.bisikletde kullanmak istiyorum.Cep telefonumda yüklü garmin Connect uygulamasındaki değerleri anlık görebiliyorum.telimi gidona takarsam saatteki navigasyon sistemini telefonuma entegre edebilirmiyim? Garmin varia ön ışık ve arka akıllı lambalar ile uyumlu olduğunu gördüm,aranızda bu şekilde kullananların olup olmadığını bilmek ve var ise bilgilerini buradan paylaşmalarını rica ederim.

Scudo
Bu aralar ben de epey niyetlendim bu tarz bi saate ama hala araştırma aşamasındayım. Kullanan ve tavsiye verebilecek arkadaşlar olursa makbule geçer.

Alacağınız saatin işlemcisi yeni nesil olsun

(link)

(link)

@Mhmm@
Bence bundan iyisi yok:) Güneş enerjili mis gibi:harika::harika:
187278

@Emre Yönlüer
Bu saat pek multisport gibi durmuyor ama :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Mhmm@
Bana yetecek kadar işte...:hihi::hihi:
pusula var-termometre var......

Merhabalar 735xt mavi saat almaya karar verdim 2300 lira gibi fiyatı var. Yüzerken 50mt gittim 50mt geldim bunu ölçebiliyor mu? Ne kadar zamanda yaptım. Garmin edge 520 bisiklet saati kullanıyorum direk stravaya atıyor verileri haritadan falan nerelerde gezdiğimi görebiliyorum. 735xt kol saatinde de harita gösteriyor mu nerede kaç mt yüzdüğümü

@mavi silgi

Open water seçeneği GPS 'den, Indoor Pool ise kulaçtan alıyor. Pace'inizi de gayet güzel ölçüyor.

@izzetince

@mavi silgi
@mavi silgi
@izzetince
Bu saati alsam pişman olmam değil mi pek anlamıyorum da kullanırım dimi

Tabiki Garmin Fenix 5 Plus

@mavi silgi

Ben 1 senedir aktif olarak bisiklet ve koşu, arada sırada da yüzme için kullanıyorum. Çok çok da memnunum. Garmin 'e vereceğiniz para sizi pişman etmez ama @uslsy hocamın dediği gibi imkan varsa daha ileri seviye olan Fenix serisine bakabilirsiniz.

Geri