Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi nabız saatini almalıyım?

Tepki
67
Bisiklet
Merida
aşağıdaki 3 linkte bulunan saatlerin hepsi şu an işimi görür gibi duruyor ama sizce en mantıklı seçenek hangisi? aldığım saati ek gereksinim duymadan en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum...

(link)

(link)

(link)

önerilerinizi bekliyorum...

Scudo
merak ettiğim nokta sadece istediğiniz zamanlardamı nabız ölçüyor bunlar yoksa sürekli nabız takibi yapıyormu?=

(link)

bence bu ürün daha profesyonel göründü gözüme ama tabiii anlık takip konusu hala benim için merak konusu.

Merhaba merak ettigim bir konu var. Decathlondan aradim bu tarz nabiz saatleri 60 liraydi. Bunlarla onun arasinda ne gibi farkliliklar var?

valla bende çok bilgi sahibi değilim, gerçekliğe çok yakınlık ve sürekli ölçüm söz konusu ise 60 TL değildir sanırım. Sizin söyledikleriniz sadece sizin istediğiniz zamanlarda nabız veriyor olabilir. Ama emin değilim. PEk bu foruma takılanda yok sanırım pek kimseden cevap gelmiyor :(

@Auron Sanchez Çokta bir fark yoktur bu pahalılık markadan kaynaklı.Garmin olduğundan dolayı bir kaç kat fazla bir fiyat.Buna o kadar para vermeye hiç gerek yok.

o halde, (link) bu üründe işimizi görürmü? devamlı suretle nabız bilgisi verirmi hocam?

@vetihsan Görür hocam, Garmin'e o kadar para vermeye gerek yok.Bu -da sürekli nabızı gösterir.

hlksnrr peki hocam bunlardan bilgiyi bisiklet bilgisayarı yada bluetooth ile başka bir cihaza aktaran bir ürün tavsiyeniz varmı acaba? BEnde hipertansiyon hastalığı var o sebeple benim için kıymetli bir ürün :D

Geri