Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi şehir bisikletini seçmeliyim? [anket]

Hangi bisikleti satın almalıyım? Sebebiyle birlikte olursa çok iyi olur :)

• Carraro Sportive 327 28" V Fren

• Sedona 410 28" V Fren

• Bianchi 827 28" V Fren

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Tepki
39
Bisiklet
Sedona
Evet beyler bayanlar, uzun araştırmalarım sonucunda eleye eleye sonunda performansını beğendiğim ve bütçeme uygun 3 model arasında kaldım. :kötü:
Sizce hangisini seçmeliyim? Oylarınızı esirgemeyin, sebebini de yazarsanız tadından yenmez :D

Scudo
Ben oyumu rastgele verdim, sırf oyları görebilmek için :D

Sedona arayı açtı :D Bilgi sahibi olanlar oylarınızı esirgemeyin :D

Sedona 410 diye arama yapın forumda, incelemesi var zaten. Yeniden aynı yorumları yazmaya gerek yok.

@Anonim Hepsini ayrı ayrı inceledim fakat burda 3 bisiklet arasında bi kıyaslama var. Sedona 410 adına açılmış bir konu değil. Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: ykaya
Carraro ve bianchi ayni kalite markalar zaten. Tercihim sedona olurdu cok kaliteli kadrolari var

Bianchi çelik maşa diye biliyorum, direk elendi. Sedona 24 vites Sram, sele değişmeli. Carraro 27 vites Shimano, daha önde gibi.

Carraro ve Sedona arasinda kalır, kamplı uzun turlarda ariza vs olursa Shimano yedek parça daha kolay bulunur diye Carraro alırdım. Ama Sedona da aklimda kalırdı :)

Allah kolaylık versin

Hocam 410 kullanıyorum yorum yapacak kadar yeterli km yaptım sanırsam( 3***km ).
Tek sorunu sele, 55km sonrasında başlıyor neticeyi ağrıtmaya. Onun haricinde yerli malı olarak alabileceğin en iyi markadır.

@Ahmet Faruk Eğit Hocam aynen katılıyorum dediklerine ama içimde kalmasın diye sedona almaya karar verdik ben ve yakın bi arkadaşım. Ben sarı o mavi rengiyle pedallıycaz inş :D

@MBB
Haklısın hocam, hatrı sayılır derecede araştırdım ve 410 da karar kıldım. Sarı kızı dörtnala koşturucam :D önümüzdeki mart ayında almayı planlıyorum

@Ahmet.S
Ben de seçimimi sedonadan yana kullandım. Mart ayında alacagım 410 umun fotolarını atarım sizlere de :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.S
@Onur Tatlıdil senin adına sevindim bak :)
Yalnız bilgin olsun mart ayına kadar stoklar eriyebilir. Bu arada eğer bulamazsan bana bi dönüş yap istanbuldaysan tanıdık bir bisikletçi var, 48 beden mavi 410 var elinde satılmaz bide firma geri almazsa sana ayarlarız ;)

Geri