Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi Şehirde Hangi Rampa?

istanbul hacı osman bayırı öğle saatlerinde yazın ortasında çıkmıştım o yokuşu gerçekten insanda güç bırakmıyordaha inmek nasip olmadı ama en yakın zamanda inş.

Scudo
İzmirde: manisadan izmire gelirken sabuncubeli,belkahve geçidi,evka1 den buca inişi,zeytinlik yokuşu,evka 4 ten osmangaziye iniş,evka 3 ten sanayiye iniş,gültepede kıbrıs şetileri caddesi,yeşildere inişi ( birde ters rüzgar yoksa :D :)

büyükada ayayorgi yokuşu...gerçekten çok zevkli bir iniş...ordan alınan hızla merkeze kadar pedalsız yol alnabilir....

• Beğen
Tepkiler: akdo76
Denizli çökelez dağı rampası ilk aklıma gelen zorlu rampalardandır.
Tabi rampanın zorlu olması inişinin de güzel demek oluyor:) :)

eskişehirde emirceoğlu köyünü geçince borabey göletinden sonra ikinci köye giderken mezarlığın yanında bir bölüm var yaklaşık 200 metre 300 metre kadar normalde nerden bakarsanız bakın bayır gibi gözüküyo fakat arabayı bayırın başında normal hızla bırakın yada bisiklet ilşe pedal çevirmeden çıkıyosunuz sanki bayır aşşağı gibi çok ilginç bir yer bir bakın tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
Ankarada devler mezarlığından başlayıp, jandarma komutanlığına inen yokuş.70 yapılabilir.Sakindir.Çiftlikten Gazi köşküne doğru tırmanıp, sola doğru tırmanırsanız, bahsettiğim yokuşa gelebilirsiniz.

Ayrıca gazi köşkünden şağa doğru dönüp devam ederseniz, başka bir güzel yokuşa ulaşabiirsiniz.Oldukça sakin ve temiz asfaltlı bir yokuş.Bu yokuş yeni ak parti merkezinin önünden geçiyor.

@gencizmirli

Çok doğru söyledin gereçkten :) 10-15 km vardır iniştede hiç olmayacak aksiyonlar yaşarsınız :D

Bu başlıkta önceden yazdım mı hatırlamıyorum ama İzmit' te Kartepe inişi ve Kandıra-İzmit karayolunda F-tipi cezaevini geçtikten sonraki çıkılan rampanın bitiminde başlayan uzun inişi (rüzgarı arkasına alıp kasan bir bisikletçi burada çok rahat 80-90 yapabilir) ve bu yolun son 10 kmsinin 7 kmsini oluşturan ve neredeyse tamamı iniş olan kesimini unutmamak gerekir.

yazıldımı emin dilim ama ulus-dereboyu-ortakoy yokusu we portakal yokusu da sağlamdır..bi de aynı bölgedeki mef yokusu
gerçi biraz cesaret ister:)

Peki Balıkesir de önerdiğiniz bir rampa varmı ben daha yeniyim...Bisiklete başlayalı 2 sene oldu...

@McQueen

anıtın oradan aşağısı süper sonra biraz daha çıkınca bi toprak yoldan inebilirsin orası favori mekanım birde potalardan ileride bi yokuş var oradan kaptıdımı 70-80e çıkarsın :D

Merzifon'da düz bir alan yok:) :) :p .Zaten küçücük bir yer garajlardan yukarıya doğru cumhuriyet caddesi bir çıkış bir de iniş:D:D:D
Açıkçası burası bisiklet için pekte uygun sayılamaz ama sınırları zorluyoruz işte:eek: :eek:

Edirne'de esentepe semtini önerebilirim. Zira oradaki yolların çoğu rampa. ;)

İstanbul-Büyükçekmecede beykent den sahile inen yokuş geçen sene asfalt yenilendi mükemmel iniş yokuşun ortasında keskin bi dönüş olmasına rağmen ayırılmış 4 şeritle frensiz inme imkanı buraya yakın olanlar hemen yaşadı olayı;)

Sarıyere yolu düşen Kocataşa yğrasın burda dik bi yokuş var süpeer denemedim ama çok zevkli olacağından eminim gelmek isteyen özelden mesaj atsın cevaplarım ama baştan söyliyim yol hafif virajlı ve heran araba çıkma riski büyük dikkak t istiyo yani

Geri