Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi seleyi tercih ediyorsunuz?

Scudo
Ben de Brooks Cambium C17 satın aldım. Daha deneme şansım olmadı ama denedikten sonra deneyimleri buraya da yazarım. :)

Brooks B17 Standard modelini tavsiye eden çok kişi var çevremde. Ben de merak etmeye başladım.. Hayırlı olsun..

Uzun turlarımda kullanmak üzere sele ararken Brooks un cambium modeline rastladım.Bu yeni nesil sele özel bir kauçuktan yapılıyor.Esnek bir yapıya sahip ve deri selelerin aksine alışma süreci olmadan anında en az onlar kadar konfor sağladığı idda ediliyor.Ayrıca deri seleler gibi bakım gerektirmiyor ve sudan dolayı deforme olmuyor.

Tüm bu avantajlarından dolayı Brooks cambium c17 tercih edecektim. Fakat daha önce kullanan birine rastlamadım ve idda edildiği gibi konfor sağlayacağı konusunda şüphelerim var. Cambiumun genişliğinin b17 ye göre daha az olduğunu da belirtmek isterim.(Cambium c17 genişlik=162 mm b17 genişlik =175mm)

Aramızda cambıum kullanan yada deneyen varmı ? Sizce cambium uzun turlar için doğru tercih mi ? Yoksa sportif sürüş için mi daha uygun ?

Brooks B17

(link)

Brooks Cambium C17

(link)

(link)

(link)

Bu nasıl sizce arkadaşlar yorumlar çok iyi :)

Ama şehir bisikletine biraz kaba gözüküyor.

@vanhelcing bakkala markete gitmek icin kisa binisler yapiyorsaniz uygun gibi. Rahat gibi gozukse de uzun binisler icin uygun bir sele degil

@mertznc

Yok hocam 15+15 kilometre civarı yol gidiyorum. Azicik tipi düzgün rahat bir sele veya kılıf arıyorum.

6NZNM9.jpg

Hocam sele önemli. Kimin hangi seleyi tercih ettiği çok önemli değil o yüzden :D
Sizin dötünüz hangi selede rahat ediyorsa onu kullanmalısınız :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Taner James
Ahahah berber koltuğu mübarek :D
Mario bunu begendi

Salcano selesi memnunum.

selle italia net

Selle royal rio
Sele oldukca sert ama uzun yolda yumusuyor (zaten yumusak sele de iyice yumusayip rahatsiz ediyor ya)
Fiyat performans 10 10
Konfor 7 10
Performans 8 10
Tabi arkasi bekledigimden genis cikti sert ama sekilden kurtarıyor bu nedenle performans ve rahatlik acisindan acisindan orta yol bulunmaya calisilmis
Selenin kenarlarinda duvara falan dayayinca sele cizilmesin diye plastik tampon koymuslar.onlar cikarilabiliyorlar.
P_20180915_182646.jpg P_20180915_182654.jpg
P_20180915_182707.jpg

Arkadaşlar brooks için c17 kullananlar yorum yapabilir mi ? B17 kullananlar memnun fakat c17 için pek yorum bulamadım. C17 2. El çok az kullanılmış sıfır ayarında buldum. B17 mi c17 mi acaba ?

Decathlonda 79 liraya satılan geniş yapılı bir sele kullanıyorum. 1.5 saati geçince biraz biraz rahatsız etmeye başlıyor.

@Devilsbutcher c15 kullanıyorum, yol bisikleti için ağır ama uzun sürüşlerde fazlasıyla telafi edecek kadar rahat. C15 le C17 arasında sadece ölçü farkı var galiba, emin değilim. Tavsiye ederim.

@Devilsbutcher c15 kullanıyorum, yol bisikleti için ağır ama uzun sürüşlerde fazlasıyla telafi edecek kadar rahat. C15 le C17 arasında sadece ölçü farkı var galiba, emin değilim. Tavsiye ederim.
Çok az kullanılmış sıfır ayarında buldum yarın bakıp alacağım inşallah

Geri