Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

İnternet Tarayıcı Tercihiniz

• Toplam katılım
    131
İnternetin sahibi yoktur. Dolayısı ile Firefox.

Scudo
Hiz+kullanislilik+mobil uyum+guzellik= chrome

ios8 ve yosemite'den sonra safari

maxthon'un çok güzel özellikleri var. mouse kullanarak ileri-geri gitme, sayfa yenileme, video indirme ile ilgili kolaylıklar, hız vb.
öneririm.

Chrome işaretledim ama aslında Ubuntuda Chromium tarayıcı. Şimşek gibi vallahi..

Uzun bir süredir Chrome kullanıyorum ve gerek stabilite gerekse de kullanılabilirlik açısından son derece memnunum. Daha öncesinde ie, opera ve firefox da kullandım. Ama hiçbiri Chrome'un yerini tutamaz bana göre. Özellikle firefox sürekli kendince bir takım güncellemeler yaparak kendi kendini bitirdi

browser olarak yandex arama motoru google.

• Beğen
Tepkiler: Yıldıray55
Bes alti sene once ne kadar populerdi tarayici cokmeleri :) ama simdi artik pek sikayet eden kalmadi. Ben de chrome kullaniyorum.

aslında eskiden firefox kullandım ama son 2 yıldır çökmeler yaşanınca ve mobil tarafda pek birşey yapmayınca chrome geçtim.
Chrome , mobil versiyone ve google hesaplarının senkronlarından dolayı iyi ancak çok ram yiyiyor. Yine firefoxa geçecem gibi görünüyor.
Telefonda Puffin web browaseri kullanıyorum acaip hızlı. İoslar ve yeni androidlerde Flash desteği olmadığı için bu uygulama hayat kurtarıyor.
8lira gibi bir fiyatı var şiddetle tavsilye ederim

Chrome - ofiste yasaklı sitelere daha rahat girebiliyorum çünkü ;)

chrome candır

@Ardaa Bunun için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?

@1dost
Browsec :harika:

Opera [emoji12]

@Ardaa Kurdum hiç bi siteyi açmamaya başladı :mad:

@1dost valla ben çok memnunum gayet iyi çalışıyor. Çok değişik proxy appları mevcut chrome store a proxy falan yazarsan ulaşabilirsin hepsine. Sana uygun olanı bulup kullanabilirsin. Benim arkadaş mesela farklı bir app kullanıyor adı zenmate. Bence yavaş ama işe yarıyor oda

Geri