Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

İnternet Tarayıcı Tercihiniz

• Toplam katılım
    131
Scudo
Genelde i.e. dünya çapında en fazla kullanılan tarayıcı olduğu için ne kadar virüs vs varsa ona uygun hazırlanıyor.O yüzden diğer tarayıcılara göre daha zararlı oluyor.Ayrıca web sayfalarıda genelde i.e. ye göre tasarlanıyor.Bu yüzden web'i en doğru gösteren tarayıcı i.e. dir.Firefox pek çok sitede düzgün çalışmıyor,buna rağmen alışkanlıktan olsa gerek Firefox kullanıyorum.Ayrıca Firefox'un pek çok faydalı eklentileride mevcut, i.e. tab eklentisi sayesinde hatalı gösterdiği siteleri Firefox içinde i.e. sayfası gibi açabiliyorsunuz,buda i.e. ye göre dizayn edilmiş web sayfalarının doğru görüntülenmesini sağlıyor.Opera'nında gördüğüm kadarıyla sayfalardaki karakter kodlaması özellikle Türkçe söz konusu olduğunda sorun çıkarabliyor.

• Beğen
Tepkiler: gunay.
Sebebini anlamadım ama Opera'nın en son versiyonunu yükledim. 3 sayfa açıktı ve 70 mb lik yer kaplıyordu. Çok aşırı geldi bna. Ancak özellikleri çok hoş.

mozilla firefox üstüne yok bence

Internet Explorer dan vazgecmem ..

Firefox firefox firefox!

Her zaman opensource nin yanında olmuşumdur.Kesinlikle ie den daha güzenli ve çok daha hızlı!

ben şimdiye kadar firefox, internet explorer ve opera yı kullandım. bunlar arasında en iyisi firefox bence

Şuan için en güçlü ve en hızlı tarayıcı olarak Chrome diyebiliriz diye düşünüyorum. Diğer cihazlar ile Senkronizasyon bakımından en iyisi.

Genel olarak Safari kullanıyorum. Ama bazen YouTube ve bazı işlerim için Google Chrome kullanıyorum.

Safari kullanıyorum

opera'ya devam

senkronize özelliği açısından chrome ilk tercihim.. eklentiler açısından firefox ikinci tercihim ;)

Safari ve bazen Chrome. 3-4 sene önce Halkbankası bilgisayarımda sadece Firefoxda çalışırken ayda bir de Firefox kullanırdım :acpsnr:

Conan'ın dediği gibi,
Chrome diğerlerinin üstünde. :)

Ben yıllardır bilgisayarda Firefox kullanmaktayım gayette memnunum. Kolay kullanılabilir ve kişiselleştirebilir arayüzü olması en büyük tercih sebebim.
Telefondaysa Chrome'dan yanayım :)

eskiden firefox idi ama artık chrome tekel oldu bence. en kötü yandex ve explorer.

Mobil cihazlarım dahil her yerde chrome kullanıyorum. Alışkanlık işte :)

Geri