edemirdag
Üye
- Tepki
- 70
- İsim
- Emre D.
- Bisiklet
- Carraro
Bu yazın takılı olduğu bölgeyi çok terletir bence su gibi yaparBershka yelek çanta...
Böyle bir modelin varlığından bile haberim yoktu. Sipariş verdim ama kargo gecikmesi ve kaybolması şikayetleri var. Gelir de kullanırsam deneyimlerim için gönderide düzenleme yaparım.
Kullanışlı göründü. Paylaşmak istedim.
Şu an fiyatı 85 lira.
225392 dosyayı görüntüle225393 dosyayı görüntüle225394 dosyayı görüntüle
Bu yazın takılı olduğu bölgeyi çok terletir bence su gibi yapar
Geri çevirme şansınız varsa paranız sizde kalsın derim. Bildiğimiz bel çantaları işinizi fazlasıyla görür.Sırt veya göğüs çantalarında bunu aşabilecek bir sistem henüz geliştirilmedi. En fazla yapabilecekleri o bölgeleri bu üründe olduğu gibi fileli tasarlamak.
Pratikliğinin yanında bazı dezavantajları görmezden gelebilirim.
Bisikletin üzerine bir şey sabitleyip sökmektense sürekli göğsümde taşımayı tercih ederim. Şehir içi sürüyorum. Sık sık bisikletten inip bir yerlere giriyorum. Benim için çok kullanışlı olacak. Telefonumu, cüzdamı, kulaklığımı falan koyacak bir yer arıyorum sürekli.
Turcular ve uzun yol yapan yarış antremancıları için uygun olmayabilir.
Her şey kullanım amacına göre.
Gelsin, kullanayım. Çok rahatsız ederse mutlaka buraya yazarım. 👍
Söylediklerin mantikli zararından çok faydası olur iyi günlerde kullanSırt veya göğüs çantalarında bunu aşabilecek bir sistem henüz geliştirilmedi. En fazla yapabilecekleri o bölgeleri bu üründe olduğu gibi fileli tasarlamak.
Pratikliğinin yanında bazı dezavantajları görmezden gelebilirim.
Bisikletin üzerine bir şey sabitleyip sökmektense sürekli göğsümde taşımayı tercih ederim. Şehir içi sürüyorum. Sık sık bisikletten inip bir yerlere giriyorum. Benim için çok kullanışlı olacak. Telefonumu, cüzdamı, kulaklığımı falan koyacak bir yer arıyorum sürekli.
Turcular ve uzun yol yapan yarış antremancıları için uygun olmayabilir.
Her şey kullanım amacına göre.
Gelsin, kullanayım. Çok rahatsız ederse mutlaka buraya yazarım. 👍
Geri çevirme şansınız varsa paranız sizde kalsın derim. Bildiğimiz bel çantaları işinizi fazlasıyla görür.
Ben zaman zaman bunu kullanıyorum.
225397 dosyayı görüntüle
Tabi o matara çantası takılı olmuyor bisiklette kullanırken.
Bisikleti günlük olarak kullananlar için (market alışverişi, küçük çaplı ulaşım vs.) çok kullanışlı bir ürüne benziyor. Ben sevdim şahsen .Bershka yelek çanta...
Böyle bir modelin varlığından bile haberim yoktu. Sipariş verdim ama kargo gecikmesi ve kaybolması şikayetleri var. Gelir de kullanırsam deneyimlerim için gönderide düzenleme yaparım.
Şu an fiyatı 85 lira.
Gecikmeli de olsa çanta geldi arkadaşlar. Boyutu ve kalitesi son derece hoşuma gitti. Oldukça kullanışlı olacak benim için. Kayışları sıkınca tam göğsüme oturdu. Mikembel...Bershka yelek çanta...
Şu an fiyatı 85 lira.