Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi Tip Çanta?

Tepki
7
Günlük işler için kullandığım dağ bisikletim var ve ona uygun çanta almak istiyorum fakat nasıl bir model alacağıma karar veremedim.Bisikletin resmi aşağıda ona uygun olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Benim aklımdan geçen sele altı çanta.Daha iyi fikri olan var mı?

(link)

Scudo
Merhaba

Ben Scott Elephant sele altı çanta kullanıyorum, memnunum.Tek olumsuz yanı çantanın montajı için seleyi mümkün olduğunca geriye kaydırmanız gerekli.Bu durumda selenin ileri-geri ayarı kısıtlanıyor.

bilek kuvettimle kazandığım kavuniçin çantamdan vazgeçemiyorum yıllardır heryere giderken onu kullanıyorum

En makul çözümü bulmuşsunuz. Ben de bisiklet sürerken cebimde veya formamda birşeyler bulundurmayı sevmediğimden sele altı çanta kullanıyorum

ben kendi sele altı çantamı kendim yaptım gayet te sağlam.bir tenis topu kutusu nu yada benzer bir plastik kutuya 2 tane delik açık aralarından kurdale geçirerek selenin altına bağladım....içine lazım olan herşey sığ yor...üzerinede istersen kumaş kapla istersen fosforlu bir şey kapla hem gece de parlar...

Yurt dışından Şevket Bey'in kullandığı çantaya benzer bir model aldım ve kargom şuan yolda,sanırım en uygunuda bu tip çantalar.Fakat şöyle bir sorun var aynı tip fakat başka marka çantalar Türkiye'de 50 tl civarında iken benim aldığım çin malı ürün 12 tl.Hatta resmide aşağıda,gayet güzel gözüküyor.Alışveriş yapacak arkadaşlarada tavsiyem ürünleri Türkiye'den almadan önce imkanları varsa ebay ile yurt dışından alırlarsa büyük kârları olur.saygılarımla.

aldığım ürün;
(link)

@pınar kacakkiz

üzerimde telefonu falan hissetmekten rahatsız oluyorum. yoksa forma cebi çok kullanışlı oluyor

bel çantası kullanılabilir ben bel çantası kullanıyorum

Geri