Ne Tür bisiklet seçecegime bir türlü karar veremedim...
Şu 3-4 gün boyunca sabah-akşam demeden araştırıyorum. herkesin çok farklı görüşleri var...
Arkadaşlar Sizce;
*Çogunlukla asfaltta kullanıcam.
*Tuzla - Pendik - bostancı sahil yolunda bol bol turlamayı düşünüyorum.
*Özellikle çogu vakitte merkezi yerde kullacagım için araç trafıgı olan yerlerde de kullanacagım. bakkaldı, marketti gibi gitmeler-gelmeler...
*Bisiklette en önem verdigim şey Güvenlik.
*Biraz sert kullanmayi ve hız yapmayıda severim.
*Doğada gezmeyi , veya yapılan festivaller olsun bu tarzda tur'lara katılmak gibi düşüncem var.
*Birde ada'lara gitmeyi düşünüyorum
Bisikletleri araştırıyorum, Dağ bisikletleri özellikle önden amartisörlü olanlar aslında hoşuma gidiyor.
Kalın tekerlek olması sanki daha güvenli gibi geliyor.
Yağmurlu veya ıslak yollarda hangisi daha güvenli gider ? kaymadan...
Merkezi bi yerde kullanacagım için araçların arasından yanından atik ve kıvrak bisiklet istiyorum.
şehir bisikletlerinde tekerlekler ince ve büyük oldugundan bu kıvraklıgı bana sağlayabilir mi ? (inanın bilmiyorum)
Tamam şehir bisikletinde dar lastik ve jant büyüklügü farkıyla hız yapmak daha mümkün.
ama dedim ya bu dar lastikler benı korkutuyor yoksa sadece kuruntu mu yapiyorum
Sizce hangi tür bisiklet seçmeliyim ? hangisi daha uygun olur...
Şu 3-4 gün boyunca sabah-akşam demeden araştırıyorum. herkesin çok farklı görüşleri var...
Arkadaşlar Sizce;
*Çogunlukla asfaltta kullanıcam.
*Tuzla - Pendik - bostancı sahil yolunda bol bol turlamayı düşünüyorum.
*Özellikle çogu vakitte merkezi yerde kullacagım için araç trafıgı olan yerlerde de kullanacagım. bakkaldı, marketti gibi gitmeler-gelmeler...
*Bisiklette en önem verdigim şey Güvenlik.
*Biraz sert kullanmayi ve hız yapmayıda severim.
*Doğada gezmeyi , veya yapılan festivaller olsun bu tarzda tur'lara katılmak gibi düşüncem var.
*Birde ada'lara gitmeyi düşünüyorum
Bisikletleri araştırıyorum, Dağ bisikletleri özellikle önden amartisörlü olanlar aslında hoşuma gidiyor.
Kalın tekerlek olması sanki daha güvenli gibi geliyor.
Yağmurlu veya ıslak yollarda hangisi daha güvenli gider ? kaymadan...
Merkezi bi yerde kullanacagım için araçların arasından yanından atik ve kıvrak bisiklet istiyorum.
şehir bisikletlerinde tekerlekler ince ve büyük oldugundan bu kıvraklıgı bana sağlayabilir mi ? (inanın bilmiyorum)
Tamam şehir bisikletinde dar lastik ve jant büyüklügü farkıyla hız yapmak daha mümkün.
ama dedim ya bu dar lastikler benı korkutuyor yoksa sadece kuruntu mu yapiyorum
Sizce hangi tür bisiklet seçmeliyim ? hangisi daha uygun olur...