Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangisi, K-Rock V8 - Tern Link B7

Üye Adı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.119
Bisiklet
Dahon
Sizce hangisi arkadaşlar, benim gibi kararsız arkadaşlarada umarım bir faydası olur. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Tern KRock.png

Scudo
Ben tern derim çünkü bildiğimiz markadır ve dahon gibi katlanır ustasıdır, fakat diğer markayı hiç duymadım. Özelliklere bakınca sanki terni taklit etmiş fiyatıda düşük tutarak pazara girmeye çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Kadir Ahmet Yılmaz Donanım olarak Ternden daha yüksek 2013 yılından kalma yazılar okudum K-Rock hakkında hep olumluydu. Bütçeyi yukarı çekmekte istemiyorum.
Cevap ve görüş için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dahon vitesse kadrosuna benziyor. Ben de dahonun son zammi ve teslim tarihini marta cekme sebebi ile carraro flexi 121 almaya karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: JealioN
Sagdaki daha iyi bence donanim olarak ve fiyat olarak

• Beğen
@mariokaldato
Cevap ve görüşün için teşekkür ederim Mario.
Benimde aklıma yatan K-Rock oluyor. Donanım olarak daha iyi, bütçemide zorlamış olmayacağım. Bu ara durumlar sakat.
Kullanım amacımda belli sadece haftasonları ve şehiriçi. 56-60KMlik yol yapıyorum. Götürür gerir heralde K-Rockta, eşek değil ya.
Ben ona güzel bir işimde bulurum ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence kesenize uyuyorsa ucuz olanı alın ilerde eksikliğini hissetiğiniz bir parça olursa yenisiyle değişirsiniz

Fiyat/performans olarak tabi ki K-Rock.
Uzun süreli bi kullanımdan sonra(3-4 aylık bir süreç sonrasında) marka/model hakkındaki görüşlerinizi de belirtirsiniz umarım.
Hayırlısı olsun şimdiden.

@Üye Adı
O marka alman mali diye biliyorum sanki ama emin degiim. Isini gorur sikilirsanda bana satarsin uyguna ehehe

• Beğen
Ilk defa Katlanir alacaksaniz ucuzunu alin. Eger memnun kalirsaniz daha sonra ust seviyelere gecersiniz. (Tern Verge serisi, Dahon Visc, Mu serisi gibi)

K-Rock'ın donanımları daha iyimiş. Yurtdışında da satılan bir marka ama menşei olarak neresi bilmiyorum. Bir de 2017 Carraro'lara da bakabilirsiniz çok güzel yaptılar. Ben 2016 Flexi 121 bisikletimi sattığıma pişman oldum gerçekten güzel bisikletti.

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Üye Adı
Şahsen Dahon ve Tern'den şaşmazdım. Satmak istediğinizde de ikinci el değeri yüksek bisikletler.

• Beğen
Şimdi katlanırlarda haraketli eklem mekanizmaları dahonda ve ternde çok iyi size tek sorun çıkaracak yerler katlanır mekanizmaları ona göre alın

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Üye Adı
Her iki bisikletede zam yapmıslar.
K-Rock: Dün 941.23TL Bugün 1.102.90TL
Tern : Dün 1.326.12TL Bugün 1.553.90TL olmuş :(
Bu gidişle ikinci el piyasasına yöneleceğim. 2.el piyasası canlanacak.

Sıfır kutusunda fiyatı güzel Tern katlanır gözüme çarptı sana özelden link atabilirim

• Beğen
@NewStyle
Teşekkür ederim arkadaşla iletişime geçtim cevap bekliyorum.

@Üye Adı
Şaşkınım.
Dün baktığımda taksitsiz havale ücreti 865 TL gibi bir rakam görünüyordu. Taksitli ücreti ise 941 TL idi. Ciddi ciddi sipariş vermeyi düşünüyordum. Erdoğanlar bisiklet ile temasa geçip pazarlık yapmayı düşünüyorum. Taksitle 941 TL ye verir iseler almayı düşünebilirim.

Esen kalın.

• Beğen
@Mesut DOĞRU
Bütçemi daha fazla zorlayamayacağım artık, bende sizin gibi sabah şok geçirdim. daha önce Fujiyi kovalıyordum 1.310TL fiyatı vardı. Bu Cuma 1.780TLye çıkardılar. Keza Erdoganlar bisiklette aynı şeyi yaptı. Sezona girince bu bisiklet fiyatları 2.000TL bulacak sanırım. Temiz bir ikinci el alıp istediğim gibi yükseltirim diye düşünüyorum.

k-rock gayet alınası duruyor, aralarında ciddi bir fark yok en azından listede böyle, aradaki fiyat farkı ile aksesuar temin edilir vs.

@ahmetbag
Sn ahmetbag K-Rock sizin de ifade ettiğiniz gibi donanım/fiyat/performans kriterlerine bakıldığında alınabilir bir ürün olarak görünüyor. Ancak K-Rock'un menşei belli olmamakla birlikte, satış sonrası garanti ve servis hizmeti kim tarafından icra edilecek bu konularda net bir bilgi yok. Bu sorulara bir de satıcının neredeyse günde 3 defa fiyat değiştirmesi eklenince insanın aklına soru işaretleri geliyor.
Esen kalın.

Geri