Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Valla benim hanımada bisiklet aldım hiç bi sorunum yok. Hatta geçen sezon sonunda bunun frenler az tutuyo değiştirsek diye kendi apgıreyid tavsiyesinde bulundu. E tabi hocada dururmu yapıştırdı xt frenleri. Arada kendi bisikletimide xtledim :D

Scudo
@mehmet.ali
Hahahahah bu superdi abi :D

@honeybadger
Cok muhim bisey degil dostum ; ingiilizce : upgrade ( yükseltme , modifiye denebilir ) Turkce tam karsiligi ise ; Tatminsizlik kaynakli rahat batma sendromu diyebiliriz :D

@mariokaldato
Evet ben biliyorumda neden bu kelime kullanildi diye sasirdim aslinda turkce karsiligi varken belliki birazda esprituellik katmakti amac.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@honeybadger
Tamamen haklisin ironi :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato guzel konu elıne saglık tam bır rehber olmus suan benımde bısıklet parcası vs almam yasak dgal olaak baya abarttım bende en son lastık aldım ama daha dısarı cıkaramadım :) eskılerı kullanıyorum :)

• Beğen
Biz de genç Bekarlar olarak ailemizi kırk türlü taklalar atarak ikna ediyoruz sanırım :)

Upgrade yapsam anlamazlar ama bisikleti alana kadar neler çektiğimi bir ben bilirim :)

• Beğen
yazı harika olmuş çok güldüm gerçekten :) ben laf söz etmesin diye 1 tane de hanıma aldım :D

• Beğen
@Murat Cömez bey konu hakkindaki profesyonel fikiirlerinizi almak isteriz :D

@Altın Sikke
Oooooo o daha sakat is abi eheheh

Hanim bisletime laf sokunca ben13082556_10154050160574854_3965425195761853802_n.jpg

Devamini yazssam mi acaba bilemedim

@Hayri kayıkcı
:D merhaba hayricim nasilsin ? Seni burdada gormek guzelmis

@harun baz
:D maliyet katlanir o zaman

@harun baz
aynen olay bu, herparçayı eklemeden hemen önce kendisinden ayakkabı yada çanta bakmasını isteyin, çıktığı arada ivedilikle üretici talimatlarına uyarak parçanızı monte edin, döndüğünde zaten farketmeyecektir, 2 ay sonra "necmi, sen bu bisikletin frenlerini mi değiştirdin ?" diye sorduğunda "yok hayatım spreay boyayla giriştim" diyebilirsiniz, size inanmayı tercih edecektir.
umarım faydalı olur, bol şans :D

@Tasogare
Ahahahah iyiydi bu :D

Yeni yontemlet yok mu ?:D

Geri