Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Harika Bir Tepe İnişi Videosu

Bende tam videoyu bulmuş ve eklemek üzereyken benden önce davranıldığını buldum. Video gerçekten harika.

Scudo
İsviçre'nin güneyinde Zermatt diye dağlık bir yer var. Kışın kayak merkezi yazın ise hiking ve bisiklet için kullanılıyor. Teleferikle en tepeye çıkıp aşağı süzülüyordu bisikletçiler.

(link)

1:06'da uçacaktı adam.

@saitbugay

Gecen yaz bu Venosc inisini yaptim gopro ila kayit ettim :) Gormek isterseniz Pinkbike hesabima gelin (diger pistlerde var)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir.Karaca
Ülkemizde böyle yerler var ama o yolu açacak ve sonrada binecek insan yok sadece!

bu adamların parkurlarına bayılıyorum ya.telefirik sistemleriyle tepeye çıkmakta sorun kalmıyor geriye inişin zevki başlıyor :D :D

Bunu daha önce de izlemiştim gerçekten çok eğlenceli bir video olmuş... bu arada önde giden bi ara elemanı yuvarlıyodu aşağı!! :D

Yazin Fransa da yaklasik tum kayak istasyonlari MTB ye tesislerini adapte edip temmuz ve agustos aylarinda pistelerini aciyorlar. Kayak istasyonlari kendileri yatirim yapiorlar, trail builder tutup onlara freeride parkur yaptiriyorlar.

Kar sezonu kadar karli bile olmasa bile, bu yatirimi yapiorlar ve teleferiklerini calistiriyorlar

Herşek güzel özellikle inişin ardından teleferik olayı 10 numara:)

bursa uludağdada var böyle parkurlar tabii bu kadar uzun süreli olurmu bilmem ama oldugunu biliyorum sadece yakın zamandaki planlarımda oraya teleferikle çıkıp serbest iniş yapmak var

Türkiye de bu kadar DH yapan birileri olsa kartepede ki ya da uludağdaki teleferikleri açtırırız:) Bu arada parkur da fena imiş. sadece dönüş çalışmak isteyenler için yapılmış sanırım :)

Geri