Peki size bir soru.neden hastahanede çalışanlar,özellikle de hastalarla daha çok muhatap olan çalışanlar, çoğu hastaya veya yakınına ters davranıyor?sorulan soruyu bile doğru düzgün cevaplamıyorlar, insan yerine koymuyorlar çoğu zaman?
@Matiz Inan bu konu hakkında saatlerce günlerce konuşabilirim. Ama şu kısaltması olur ülkenin yüzde 70 80 i hödüklerden oluşurken sağlık alanında da bol bol hödük görmek şaşırtıcı olmamalı.
Bende atanmayı bekleyen bir doktorum ekleyebilirsiniz gruba
sağlıkçılar sendikalarınıza yöneticilerinize bildirseniz de şu sağlık bakanlığının dağıttığı bisikletten personele birer tane verilse bakanlık önce kendi personeline sağlıklı yaşam yaptırsa. Bakanlık nasılsa diş macunu fırça dağıtıyor bisiklette dağıtabilir.
Yada bakanlık bisiklet takımı kurulsa sağlık calisanlarindan sonuçta örnek olması başı çekmesi lazım il içi sonra il ler arası Turnuvalar etap yarışları çok iyi olmazmi arkadaslar
Bunu bi maille anlatayım yuce bakanliga nöbetde geliyo bazen bana hasta olmayınca labratuvara
Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Anestezi Uzmanıyım. işten eve evden işe 2017 şubat ayından beri sürekli bisiklet kullanıyorum. daha öncesinde de yazları kullanıyordum. Şimdi ortalama 20 kmlik tırmanışlı dağ parkurlarını geziyorum fırsat buldukça. Gelecek dönemde kısa kısa çevre turları ve sonrasında geniş çaplı bir Türkiye turu planım var. Yaklaşık 6 yıl sonra da Dünya turu niyetim var. Herkese selamlar
izmir Özel Tınaztepe Hastanesinde Biyomedikal görevlisiyim.. Haftanın 4-5 gunu küçükyalıdan bisikletle gidip geliyorum Koca şirkette sadece ben bisikletliyim fakat dikkatleri çekmeyi başladım, 2 kişi bisiklete başlamayı planlıyor