Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hatay

almanyada doğdum büyüdüm pörfekt almancam var 7 sene yol bisikleti sporu yaptım 3 sene öncede belekte robinson nobilis hotelinde tur rehberlği yapıyordum bir almanın yanında antalyada ikamet ediyorum
aktif spor hayatını kısmen bıraktım bende ilgilenebilirim ayrıca ingilizce ve azda olsa ruscada biliyorum acaba bende tekrar başlıyabilirmiyimki diye düşündüm yani bunu okuyunca ,fakat hangi bölgelerde yerleriniz incelemedim gerçi vermiş olduğunuz linkeleri ama bir göz atayım en iyisi

Scudo
İskenderun'dan tur düşünen kimseler var mıdır?
İskenderun-Arsuz, İskenderun-Antakya olabilir.

@bellamy

merhabalar iskenderundan arsuz a olabilir ama önce bi antakyaya gidesim var hem antraman yapmış hem de güneşlenmiş oluruz

Hem Gaziantep yarışına hazırlanıyorum uzun yol yapmış olurum.

@Pavi

Selam Pavi sen güzel yerleri seçmişsin Antakya-Samandağ arası ana yol değilde nehir kenarından yaklaşık olarak 30km lik şahane bir yol var demişsin biz tur düzenliyoruz ilerisi için en iyi parkur bu yol olmalı seninle iletişime geçebilirmiyiz.
sami_3356@hotmail.com
Facebook grubumuz
(link)

Selam Arkadaşlar
Bizler Antakya bir grup kurmuşuz ve sürekli tur düzenliyoruz geziyoruz egleniyoruz aramızda sizleride görmek isteriz.Bize katılırsanız çok mutlu oluruz
Msn: sami_3356@hotmail.com
Facebook grubumuz: (link)

Beden EĞİtİmİ ÖĞretmenİyİm.600cc Motorsİklet Kullaniyorum.doĞayi Sevİyorum Bİsİklet SÜrmeye Bayilirdim Sanirim Tekrar O GÜnlere DÖnmek İstİyorum.

antakyadan erol
antakyalı arkadaşlar gezileriniz ve etkinliklerinize katılmak isterim

hoşgeldin erol kardeş,umarım bisiklete dönersiniz.. iyi forumlar

Hoş geldiniz yeni birinizi aramızda gormek gercekten cok mutluluk verici en kısa zamanda bisikletinizle foto çekmenizi temenni eder iyi günler dilerim...

Hatay, Arsuzda tatil planlamaktayım bu bölge dağ bisikletine uygun mudur? Rota tavsiyesi olan varsa mesajlarınızı bekliyorum.

merhabalar

öncelilkle dağ bisikletine çok uygun olduğunu söylemek isterim, deniz kıyısından içeri doğru bir miktar ova ardından yükselen dağlar hem de yemyeşil. özellikle arsuz üzerinden konacık köyü sonrasında dağ yamaçlarını takip ederek samandağına kadar ilerleyen bir kısımında dar bir asfalt yol bir kısmı toprak yol yaklaşık 35 km. siz ne zaman düşünüyorsunuz gelmeyi? ben şu an antakyadayım ama yıllık iznimi alınca önümüzdeki hafta ben de arsuzda olacağım inşallah.. beraber de turlayabilirz :) selamlar.

• Beğen
Tepkiler: barhan
Hocam giderseniz fotoları bekliyoruz. Pek foto çekmeyi sevmiyorsunuz ama bu sefer bekliyoruz. saygılar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: barhan
baran bey mesaj sayım yeterli olmadığında özel mesaj gönderemiyorum. ben geçen hafta iznimi kullandım dediğim yoldan bisikletle gittim. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=88078
belki görmüşsünüzdür ama yukarıdaki linkte paylaştım az da olsa bi kaç fotoğrafı. ben 12 ağustos gibi olamayacağım arsuzda ama sormak istediğiniz bişey olursa benimle irtibata geçebilirsiniz.

07 ağustos sonrası bir hafta boyunca iskenderun soğukoluk arası binmek isteyen olursa ben uygun olacagım yinede başka planları olanların rotalarını bana yazmasını isterim bu arada soğukoluk sarımazı tarafından çıkıldıgında 18.6 km ve 800 metre yüksekliğindedir

• Beğen
Tepkiler: marule
Geri