Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hatay'da kamyon arkası sürüş yapan yol bisikletçisi

Serhat baykara ya benziyor sanki

Scudo
Bu şekilde manşet olmak istemezdim. Üzüldüm.

Yaklaşık 2 ay kadar önce aynı şekilde giden arkadaşım yoldaki bir sunta parçasına takıldı ve ambulans ile hastaneye gitmek zorunda kaldı. Bu akıl işi değil. Sağa değil sola yatsaydı yan şerittekş tır üzerinden geçecekti.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Yalan yok, yorgunsam ve kuvvetli kafa ruzgari varsa traktor denk gelirse giriyorum. Tehlikeyi minimumda tutmak icin fazla yaklasmiyorum ve tekerlekleri ile ayni hizada suruyorum. Strava segmenti almak icin arac arkasi yapilmasina kesinlikle karsiyim.
Simdi herkes elestirmis, tamam yapilan yanlis eyvallah ama tekerlek tekerlege yapilan peloton surusleri de arac arkasi yapmak kadar tehlikeli.

Buna varincaya kadar bisikletcilerin yaptigi daha ne yanlislar var.

Misal su kirmizi isikta gecmek nasil bir manyakliktir? Kirmizi isikta gecmek arac arkasi yapmaktan 100 kat daha tehlikeli birsey ama herkes catir catir geciyor.
Hem canininizi tehlikeye atiyorsunuz hem de arac suruculerinden bir ton kufur yiyorsunuz.

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️ zamanında benim de kamyon arkası yapmışlığım olmuştu ve ben de bursagündem haber ajansının günlük haberlerinde kendime yer bulmuştum 😅 "bisiklet sürücüsünün tehlikeli sürüşü" gibi bir başlık atılmıştı. Bursa'da yaşayan herkesin içerik desteği verebileceği şekilde çalışan bir platform.. Beni de çeken, esnaf bir abi, kamyonet içinden ve araç kullanırken yapıyordu bunu 😁 neyse, 1 dk yı aşmayacak kadar bir video ama ara ara adam gö.üme zoom giriyordu 😑 şimdi burada da taciz yok mu? Benim yaptığım tehlikeli.. evet, kusurum var ancak bunu yaparken haklı gerekçelerim var. Örneğin her gün geçtiğim yol olduğu için nerede çukur var, nerede başlıyor-bitiyor, neresinde logar kapağı var vs biliyorum. Otomobilleri saymıyorum, otobüsler de belki ama kamyonlar nispeten daha stabil hareket eden araçlar. Hızlanması, durması zaman alan, nispeten aşırı hızlara da çıkamayan araçlar, bizi A noktasından B noktasına kadar daha hızlı taşıyabilecek, yorgunsak ya da acelemiz varsa, (dikkatlice)kullanılabilir bir destek.. Haliyle, risk ihtimalleri düşürülebildiği ölçüde, frenlerinize ve reflekslerinize güvenebildiğiniz ölçüde, önermiyorum ama kamyon arkası kullanılabilir.. Yalnız, ben bu kadar tamponuna yapışarak sürüşünü sakıncalı buldum. Sprint açmak üzereymiş gibi, 😱

Ben bunu; vantuz balığı, yapışkan balık, remora gibi isimlerle anılan balıklara benzetiyorum. Böyle konular ile karşılaşınca aklıma gelir hep 😁

images (15).jpeg

Son düzenleme:
Çok tehlikeli gerek yok etrafı izleye izleye yavaşça gitmeyi tercih ederim

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Geri