Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Havalı amortisör hava etiketine göre nasıl hava basılmalı

Çok anladığımı söyleyemem, depoda beklemekten zamanla lastik havası gibi amortisör havaları düşmüş, carraro kifuka fs plus, satan bayi - kişi fark etmemiş bile ki öylece teslim etti. Satın aldıktan sonra fark edip arkadaşın dükkana götürdüm, bisikletçi arkadaşım amortisörlere hava bastı, kendi kullandığı rock shox pompadan al diye de tavsiye verdi, aldım ve artık kendim kontrol edip hava tamamlıyorum. Başka çaresi de yok gibi. Her zaman bisikletçi arayıp hava bastırmak ile olmaz malesef. Ayrıca lastik pompaları o basınçlara çıkamaz ve hava basamaz. Gereken basınç yüksekse amortisör pompası şart.

(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Scudo
burada bisikletçiye sordum varmış. şimdilik öyle idare edeyim. şöyle bi link var ae de . fiyat çok ucuz acaba uyar mı

(link)

birde şu

(link)

Bence gonderin Erdoğanlar bisiklete onlar bakım+hava basma işini yapıp gönderirler size. Adamlar ince işten anlıyorlar, detaylar önemli

1. linkteki 300 tl vergisiyle 450 bulur ama uzun süre alışveriş yapmadığım bi hesba toplam 230 tl ye indirdi. aldım birtane epey alan yorumlayan olmuş

burada bisikletçiye sordum varmış. şimdilik öyle idare edeyim. şöyle bi link var ae de . fiyat çok ucuz acaba uyar mı

(link)
mal lokum gibi. malzemesi falan güzel geldi. kullanışlı güzelde birşeymiş

Sr suntour xcr 32 sahibiyim . yaklaşık 78 kiloyum. kaç psi basmam hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Sr suntour xcr 32 sahibiyim . yaklaşık 78 kiloyum. kaç psi basmam hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Şu dokümanda 11. sayfadaki tablo iş görür mü?
(link)

1698517487916.png

Fabrika çıkışı 120psi, 75-85 kg kullanıcılar 75-85 arası bassın diyor diye anladım.

Edit, ek: Farklı bir doküman, 12. sayfa: (link)

Buna göre de 75-85 psi:
1698517809297.png

Şu dokümanda 11. sayfadaki tablo iş görür mü?
(link)

310912 dosyayı görüntüle

Fabrika çıkışı 120psi, 75-85 kg kullanıcılar 75-85 arası bassın diyor diye anladım.

Edit, ek: Farklı bir doküman, 12. sayfa: (link)

Buna göre de 75-85 psi:
310913 dosyayı görüntüle
Pratik olarak denediğimde 85 90 psi çok çöküyor gibi hissediyordum sonra 100 psı denedim o da çok sert gelmeye başladı. Geri psı düşürdüm teorik bilgiye göre ilerlemek daha iyiymiş teşekkür ederim. Çalışma mesafesinden kastım da yani sag ayarıydı az olduğunu düşünüyordum ama çok sert olunca da mesafenin önemi kalmıyor galiba. En azından bozuk satıh ve arazi için daha yumuşak basınç ve düşük rebound daha uyumlu. Şehir içi veya freeride için yüksek rebound yüksek basınç.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bende aynı şurdan baktım 75 kg ye 83 psı diyor ama çok yumuşak geldiği için 100 bastım oda sert gibi 90 civarı ile kullanmayı düşünüyorum

(link)

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Geri