Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

havalı maşa

Ömer frk

Aktif Üye
Tepki
33
Bisiklet
Salcano
arkadşlar havalı maşa fiaytları ne kadardır.en ucuzu ne kadara alabiliriz.bilgisi olan varmı acaba??

Scudo
forumda 290 a tora var 350 ye monitou var bi bak istersen rst de vardı 190 a onu ben aldım geçen hafta:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ömer frk
Belki aynlış yere yazıyor olabilirm ama şunu sormak isterim havalı maşa ve yaylı maşa arasında ki farklar nelerdir?

kardes sana reba maşa tavsıye edebılırım . en fazla 400 lira olr. ama harbi maşadır yanii

Epicon tavsiye ederim kullanıyorum memnunum. Alabileceğim en ucuz havalı maşa kalitesi ve sağlamlığı gayet iyi benim gibi bi hayvana dayanıyor :D

Ayrıca epicon 2.el 150-200 arası bulursun temiz bi maşayı bi arkadaş 320 gibi bir fiyata satıyordu. Havalı kullandıktan sonra yaylı kullanmak asla istemezsin demedi deme :)

Bende uzun zaman maşa araştırdım epicon fiyat performans olarak çok iyi diyorlar ama maddi olarak çok zorlamazsa bence Rock Shox bakın derim.

@ahmet enes kasapoglu

Genelde, havalı biraz daha hafiftir. Yaylıda, sürücü ağırlığına göre yay değişir, ki kolay bir iş değildir, havalıda ise yay katsayısı basınçla ayarlanır.(çok daha kolay)

Yine genelde havalılar progresif yaya sahiptir yani sıkışma mesafesinin sonu daha zor sıkışır, yaylılar ise lineer karekterdedir ne kadar basınç o kadar sıkışma...

Yanlız çok özet oldu bunlar geniş bir konu için... Forumda ve mtbtr'de araştır biraz istersen...

Geri