Aynı havalı tabancadan bende de var. Siz sorana kadar bunula kullanılan pelletin ne oluğuna dikkat etmemiştim bile.
Kullandığım pelet budur. tavsiye üzerine bunu almıştım.Zaten fazlada kullanmadım bir kenarda duruyor.Başkada bir mermi kullanmadığım için kıyaslama yapamam.
(link)
İlk atışlarda kutu kola tenekesini her iki tarafından delip geçebilecek kadar basınç varken , 50 atış civarında attığınız peletin gidişatını havada gözle takip edebilecek kadar basınç düşüyor. Dolasıyla pelet nişan aldığınız yere gitmiyor.daha aşağıya düşüyor.hedef ne kadar uzaksa o kadar alakasız yere gidiyor.
Bu tabancayı ne amaçla almak istiyorsunuz bilmiyorum ancak derler ya şimdiki aklım olsaydı . Kullandıktan sonra tavsiye etmem icap ederse , ben bu tarz bir tabanca almazdım.8 peleti arka arkaya atmak ilk başlarda cazip gelsede, belirli bir atış sayısı sonrası attığınız yere gitmemesi can sıkıcı bir hale geliyor.
Her atışta maksimum güç istiyorsanız kurmalı tabir edilen , tek tek atan ve her atışta kolunuzla yeniden kurmanız gereken modellerden alırsanız her atışınızda pelet mermi nişan aldığınız yere gider.