Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hayalimdeki bisikletim aslında sahipsiz gençlerin bisikleti gururla sunuyorum

Scudo
selam.. cümleyi tam olarak anlamadım. yani unicefin bir bisiklet kampanyası falan mı var sahipsiz kardeşlerimizle ilgili..

üzerimize düşen sorumluluklarımız içinde unuttuğumuz sahipsiz arkadaşlarımızı
unutmamak için ve destek olmak için.. demişsiniz.. nasıl destek olabiliriz?

ben manevi anlamda destek olmak istediğim için bisikletimi hiç reklamsız sadece unicef için kendim hazırladım kampanya hep vardı ben sadece destek oluyorum..

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@paramedik34

ben insanların unutmaması için bi araç düşündüm ve onu uyguladım ben bu düşünce ile destek oluyorum.. anlatabildim mi

• Beğen
Tepkiler: ozantuna ve beniko
kardeş çok güzel bi bisiklet hayırlı olsun tek kelimeyle harika

çok güzel düşünmüşsün bu güzel makinaya bi de anlam katmışsın eywallah çok hoşuma gittii

düşüncelerin için tebrik ediyorum.. halterde oduğu gibi inşallah bisiklet sporundada başarı gençler çıkar aralarından..

doğa sporlarlarına katılımlar ülkemizde her geçen gün biraz daha artıyor.. sahip olduğumuz cennet vatanımızda her köşe dünyadaki bütün doğa sporlarını yapmaya elverişli kılıyor..

inşallah devletimizde bu potansiyeli bisiklet sporunda da görüp bu kardeşlerimizin geleceklerini hazırlamada katkısı olabileceğini en kısa zamanda anlar..

kim bilir bizde yedek parça ve servis sağlama konusunda katılabiliriz böyle organizasyonlara..

berkay mtb için daha yapılacaklar var
onuda koyacaz inşallah
çok teşekkür ettim sağol

Çok güzel bir moderizasyon olmuş güzel düşünce tebrik ederim.

Güzel düşünce Ahmet. Kazasız belasız kullanman dileği ile..
Tebrikler.

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız ve gösterdiğiniz ilgi için ...

Geri