Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hayalimdeki tur

Fotoğraflarda ilk 3 foto uçaktan olan fotolar neresi? Çok güzel bir tur planı. Benim de buna benzer bir tur planım var. Sizin tura göre biraz daha güneyden sahilden olacak şekilde benim plan. İstanbul-Selanik-Manastır-Ohrid-Tiran-Bar-Kotor-Dubrovnik-Mostar-Split-Zadar-Rijeka-Trieste-Venedik-Milano-Cenova-Nice-Marsilya-Barcelona-Valencia-Malaga-Cebelitarık-Sevilla-Faro-Lizbon ve Cabo da Roca (Avrupa nın en batı burnu) Biraz kazarak 60 günde bitirmeyi planlıyordum bu turu. Bu sene planlar biraz değişti Bu turu ikiye böleceğim. Eylülde yeşil pasaport alıyorum. 2021 yazında bu turu Milano ya kadar yapacağım. Orada bitirip uçakla döneceğim. Öteki sene Milano dan sonraki kalan kısmı tamamlamayı düşünüyorum. Türkiye de 3 tane tur yaptıktan sonra insan sürekli bu tarz bir tur hayal ediyor ve neredeyse her gün haritadan yollara bakıyorum. Hayali bile çok güzel. Umarım sen de bisikletle gerçekleştirirken bu turunu. Euro oldu anasının nikahı ama var bir hayalimiz işte. 😎

Scudo
@Yunus EROL İlk fotoğrafı hatırlayamadım :kötü:
İkinci İtalya diye hatırlıyorum(çizmenin topuk kısmıydı galiba) :kötü:
Üçüncü kesinlikle Selanik :):harika:

Bu arada ben giderken 1 euro 4.29 TL'ydi şimdi 6.65 TL :hihi:

Sevgili bisiklet dostu, isvicre alpleri, bu bölgeyi cok severim her sene en az 1 defa bedallamak ya da gezi amacli gidiyoruz. Sana tavsiyem söyle olabilir cenovadan sonra turin - Bern , bern harika bi sehir bernden luzern gölü kenarinda pedallayip Luzernden , Como gölü oradan Veranaya uzanan bi tur planlayabilirsin. Böyle bi tur sana tam isvicre alplerini ortadan yarip gecebilecegin bi rota saglar:) bu bolgedeki Luzern ,Como , Garda gölleri görülmeye deger. kiyilarinda pedallamanin tadi bir baska. Uyari olarak zorlu bi rota. Mesela biz gün icinde1000 metre rakimdan 1800 2000 metrelere tirmanmak zorunda kaldik ve cok dik yokuslar. Söyle bir örnek vereyim yol 10km idi ama 800 metre tirmanmak zorudaydik yani iyi bir kondisyonla 10 km lik mesafe 3 4 saat sürebiliyo. Rotani bu bölgelere degistirecek olursan sorularini daha ayrintili cevaplamaya calisirim. Simdiden iyi yolculuklar.

VAN GOLU CEVRESI

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geri