Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hayallerinizdeki bisiklet

Elimdeki bisikletin ne zaman hakkını gerçek anlamıyla verdiğimi düşünürsem, kendime bir tane şöyle bir titanyum yol bisikleti alacağım
1729770515823.png

Scudo
Hayallerimdeki bisiklete..
Hiç binilmedi...

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Yine gözümün önündesin kraaaalllll.İşte hayaller.

Dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    40,7 KB · Okunma: 32
Hayallerimdeki bisiklete..
Hiç binilmedi...
Metaforik anlatım ile sihir yapan bir büyücüsün. Ya da bir öykünme mi var? Hatırlayamadım, çok tanıdık geliyor aslında. Hadi söyleyiver de açcık ufkumuz açılsın. :harika:

• Beğen
Tepkiler: makaram
@cazci Cem Abi,
Bu başlık hakkında çekincelerim var şöyle ki, biz proleterler hayallerimizi yazıyoruz, burjuvalarda da bizim hayallerimizdeki bisikletleri alıp biniyorlar. :ckskc:
Ne demişler bilirsiniz:
Zengine sormuşlar "Ne istersin, bana fakirin hayallerini getirin" demiş. :snzdglsn:

Treklerin dağ bisikletleri çok hoş.

Zeki adamları çok seviyorum.
Birazdan @Can Çelik de gelir. Hayalindeki fixie yi yazar. Dumur ederiz burjuvaziyi
Kendimi zeki biri saymasam da iltifatınız için teşekkür ediyorum efendim. Beni bahtiyar ettiniz.

Hayalimdeki fixie ciddi ciddi bu. Konya'da kişiye özel bisiklet yapan bir usta var, geçen sene 20,000 'e yapıyodu, paraya acıyıp yaptırmadım. Şimdi 40,000 'e yapıyor. Üstündeki kişi de hayalimdeki eş profiline uygun gözüküyor. Vegan olabilitesi yüksek gibi geldi bana 🌱

hastings-east-sussex-uk-9th-jun-2018-francesca-daisy-hill-rides-her-penny-farthing-on-the-hast...jpg

• Muhteşem
Tepkiler: makaram
Geri