Eser Sevinç
Eskiden buralar dutluktu
- Tepki
- 2.887
- İsim
- Eser Sevinç
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
3500 dolarcik (sadece kadro) kadar yakinsiniz hayalinizeElimdeki bisikletin ne zaman hakkını gerçek anlamıyla verdiğimi düşünürsem, kendime bir tane şöyle bir titanyum yol bisikleti alacağım
322550 dosyayı görüntüle
Olayın $ ile ilgisi yok benim açımdan, yazdığım mesajda gayet açık olduğunu düşünüyordum aslında3500 dolarcik (sadece kadro) kadar yakinsiniz hayalinize.
Metaforik anlatım ile sihir yapan bir büyücüsün. Ya da bir öykünme mi var? Hatırlayamadım, çok tanıdık geliyor aslında. Hadi söyleyiver de açcık ufkumuz açılsın.Hayallerimdeki bisiklete..
Hiç binilmedi...
Zeki adamları çok seviyorum.
Kendimi zeki biri saymasam da iltifatınız için teşekkür ediyorum efendim. Beni bahtiyar ettiniz.Zeki adamları çok seviyorum.
Birazdan @Can Çelik de gelir. Hayalindeki fixie yi yazar. Dumur ederiz burjuvaziyi
Birebir bu renkte su şişesi ve alet kutusuyla Orca Aero M30i LTD 😍. Sosyal medyada her gördüğümde heyecanlanıyorum ve içim biraz cız ediyor.
319998 dosyayı görüntüle
Elime biraz para geçerse onun benzeri(???) Broster (Korel Elektroniğin yan markası sanırsam) AERO CR-4000 alıp alet kutusu ve matarayı takmak daha ucuza gelecek gibi 300.000 lira nerede 65.000 lira nerede 😂
319999 dosyayı görüntüle
En düşük dişli oranı 1 civarında olan grup setli bişey olsun valla benim de fazlasında gözüm yokÇok uçuk bişey istemiyorum, disk frenli en az 105 olsun dt swiss olsun başka istemem
105 setli cr 062 var jant vision team 30 amaÇok uçuk bişey istemiyorum, disk frenli en az 105 olsun dt swiss olsun başka istemem
Hocam disk yokmuş bu modelde ve 53 bin Türk lirası 🥲105 setli cr 062 var jant vision team 30 ama
En f/p 105 set için 062