Scudo Sports

Hayatın anlamı nedir sizce?

Scudo
İnsan dışında bir anlam arayan ya da koyan yok..

• Beğen
Tepkiler: everhard
Son 5 yıldır benim için en ufak anlamı yok. Önümüzdeki 5 yılda da olacağına dair ümidim de yok. Bu ülke için konuşuyorum tabi, umarım önüme farklı fırsatlar çıkar.

Bu fani hayat , ebedi ahiret hayatının tarlasıdır. Ne ekersen onu biçersin.

Hayatın anlamını soran depresyondaki arkadaşa sesleniyorum.
Hayatın anlamı "baroudeur" olmaktır. Yani çok iyi bir "kaçış uzmanı" diğer bir ifade ile "kaçış sanatçısı." Eğer kaçacağın yeri ve zamanı iyi bilemezsen hayatın zorlukları, kendi hataların, belki de kaderin pelotonu oluşturur ve seni yutar.İyi bir kaçış uzmanı olmak için de kendini geliştirmelisin.Mesela ortalamanın çok üzerinde iyi bir yokuşçu olmalısın ki zorlukları iyi aşabilmelisin.
Yine çok iyi rouleur vasıfların olmalı ki saçmalıkların, haksızlıkların, hayalkırıklıklarının, kötülerin oluşturduğu pelotondan uzun kilometreler yüksek watt basarak uzaklaşabilmelisin.Yine iyi sprintin olmalı ki son anda patlayıcı özelliklerin ile karmaşadan sıyrılabilmelisin.
Eğer bunları yapmazsan gariban bir "domestik" olursun, başkalarının hayatında yan role çıkar ve hayatın anlamını bulmak için çabalar, durursun.

Son düzenleme:
Hayatın anlamı gaz çıkartmak olsa gerek. Yoksa çatlardık. Keyfimizden almadık brooks'un ortası yarık selesini. :)
Hayatın anlamını buldum diye vur deyince öldürmüyon demi abi. :krktm: Kayboldun gittin, gaz bulutu mu yapıyon, ne ediyon. Karbon salınımını artırma gözünü sevem.:tskler:

Her yaşın kendine göre bir anlam yanılsaması vardır..
Anlamlar geçicidir, hayat bakidir..
Size saçma gelen şey başkası için bir anlamı olabilir.
Mutlumuyum diye soran kişi mutsuz, anlam arayan kişi kafası çok karışık bir dönemdedir...
Sevdiğim bir duvar yazısı vardı : Erteleme, Üşenme, Vazgeçme....
Bence tüm zamanların en kapsamlı yaşam manifestosudur....

Geri