Scudo Sports

Hayatınızda en çok istediğiniz meslek nedir

Scudo
Ben şu anda Gözlemcilik yapıyorum aslında bu iş hem rahat hemde maddi konularda çok iyi işimden memnunum :D

@tayfur

Doğalgaz altyapı ve üst yapı çalışmalarının ISO ve EN standartlarına uygun yapılıp yapılmadığını

İlginç bir meslek, X-ray cihazlarıyla çalışanlardan mısın sen de?

Ben küçüklüğümde pilot olmayı çok isterdim ama zamanla değişti bazı şeyler şu an açıkcası pek bişey istemiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah...

elektronik mühendisi olmak istiyorum büyüyünce inşallah:D

ben şu an veteriner hekimim mesleğimi seviyorum ama rock gitaristi grubumla olmayı gezip konserler vermeyi ve hayatımı burdan kazanmayı nasıl isterdim anlatamam neyse vardır her işte bir hayır

ben de en çok yazılım işleri ile uğraşmak itiyorum(software)

Dançı olabilmek ve bu işi öğretebilmek...Şu an bu hayalim gerçek oluyor..4 ay sonra okulumu bitirip diplomamı aldığımda dans eğitmeni olacağım...çok mutluyum...Bu arada herkesi yeni siteme bekliyorum;

www.dansetbenimle.com ;)

ben iç mimarlık isterdım
ama belkı unıyı kazanırsam olabılırım henuz gec dııl yanı

Fabrikadan cıktıgı anda arabaları test eden özel bir sürücü olamk isterdim .. ( tabi araclar ferrari bmw mercedes bugatti vs )
birde Güverte de okumayı istemiştim universiitede uzakyol zabiti ama gel görki o puanın yanından bile gecemedim ..:D

ben mimar olmak istiodum oldum ama sonra bi gün bişey oldu ve soğudum . sonra pilot olmayı istedim ama birazcık karıştı şu an uçak deil ama uçak ayarında bir tır kullanıyorum volvo yani tır şöförü oldum ama işimden çok memnunum ve bence olması gerekende bu insan sevdiği mesleği yapmalı

@_bluessy_

vayyy bende dans çıyım hobni olarak ama profesyonel latin dansları nerden mezun olacan kardeş

ben barmen olmak istemişimdir hep küçükkken neden bilmem ama hep cazip bir meslek olarak gözükmüştür gözüme..:)

Geri