Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Haydi gençlik canlanın biraz

selam dostum hoşgeldin;)bizler iyiyiz..sizleri sormalı...bu aksakallı dede hadisesi kopardı beni akşam akşam..:DAllah iyiliğini versin:p

merhaba..forum kurallarında geyiklemek yasaktır diye bi şart yok..:p bu sayfalar sizindir..dilediğiniz gibi yazar-çizersiniz..

Scudo
ana speacialagent gel kardeş gel.. sobeledim valla.. bi kaç kişiyi daha...

ELMAAAAAAAAAAA

hadi arkadaşlar saklanmabaç oyununa....bundan sonra yoklama alacam burada ona göree...

Sağ baştan say...

1

exodos, acaba68, Barbaros, betmo, Bibendum, Civan, emredurmus, epoxtr, Erkan Ertürk, EviL, ilgin, kılıçreis, Lay Lay Lom, mtunc, muratevgin, omertek, paramarket, red_dragon, typhoon, vividim

vay be bu bir rekor :p

teknik arızadan sonra bu rekor ama hala elmaaa çağrısını almamış arkadaşlar....

:D:D:D:D:D:D

Neeeeee.....Kimmmmmmm....haaaaaaaa.......
Ben hep Buradayımmmmmmmmmmmmmm

selam dostlar nasılsınız görüşmeyeli..;)bu topic te foruma girince ilk adresim oldu ;)

yaaa arkadaşlar etmeyin allah aşkına rica ediyorum... bu kadar üyesi olan bir forumda üye listesinden baktığım kadarıyla sessiz kalmayı tercih eden o kadar çoook arkadaş var ki.. Nerdesiniz yaff.. Bisikletle dünya turuna mı çıktınız hepiniz aynı anda.. Etmeyin... Gelin buralara.. Bilgilerimizi paylaşalım eğlenelim içelim güzelleşelim :D

EEEEEEELLLLLLLLMAAAAAAAAAAAA diyorumm... artık duyun çağrımızı :D

aaaa nerdesiniz yaff.. tek tek evlerinize gelip çıkartacam sizleri mabedlerinizden ama...

exodos, Alfa, alize, Barbaros, Bibendum, eneseymen, Erkan Ertürk, ERKMEN_057, FLOXACINUS, kılıçreis, omertek, orca, orhun, seavoice, sevgili, specialagent, tuğrul, zafzaf00

vayy bee...

abi bunlar bizim kötü günlerimiz..sen de alışacaksın..300 kişiyi gördük biz bu forumda aynı anda online olan..gene aynıydı:D

exodos abi burası dertleşme yerimi yaaa.biraz hareklendirelim ortamı bende senle aynı görüşteyüm..seni msn'i me kaydettim haberin olsun haaa exodos.. bide bu kadar milletin forum'a girmemesinin başlıca sebebi chat kanalları aslında ondan kaçıyorlar.diyorum ama gel gör ki bu yazıyı yazan ben bi chat kanalında odam var op 'üm ama eskisi kadar açmıyorum.artık odayı dostların herbiri biryere dağıldı.hepsini toplamaya kalksam.forum'a giremiyecem.birde son olarak forum'da editör açığı var sa gönüllüyüm.buradan yetkililere duyrulur.

exodos, ahmet ileri, Bally, Barbaros, behcetatinc, bmxserdar, cango, çaylak_, divx_kabus, eneseymen, gencyazilim, gream_s, hcenktamer, ibrahim, jumper28, KEFERNAHUM, Lay Lay Lom, muratevgin, omertek, o_kabadayi, Puccion, serdarcikko, snc-tr, tico, trexzil, trompi, tuğrul, zafzaf00

şu anda online olan bu kadar üyeden.. bugün itibariyle ki son 10 dakika günün bitmesine var bu kadar üye arkadaşımız mesaj göndermiş...

Bally, Barbaros, exodos, gencyazilim, jumper28, Lay Lay Lom, murattaner, serdarcikko, specialagent, tico, TREK, trexzil, tuğrul, Turhan Evci

ya merak ediyorum diğerleri napıyor...

valla abi biz her zaman burdayız..her zaman bu forumun arkasındayız..forumun zenginleşmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz..ama özendirmek lazım milleti işte..bakın habire artıyor üye sayımız...

çağatay dostum..adminin msn i kilicreis@msn.com...

istersen bir ekle konuyu görüşün..sana hayır diyeceğini sanmam..

sevgiler herkese..iyi geceler..
irtibatı koparmayalım..

Şu forumda gordugum 18 yas civarı en seker, en ogrenme heveslısı, en hayat dolu ıkı genc var:

biri eneseymen öbürü çağatay_cankaya

İkisiyle de uzun msn konusmalarımız var. İkinizide seviyom. Her zaman yardımcı oluruz.

Sevgiler.

Barb.

evet ya..barb-kılıç haklısınız..benimde dikkatimi çekti bu arkadaşlar..sağolsunlar..

Yaaafff millet uyanın artık yafff. Allah Aşkına uyanın.. Barbaros üstadım dediği gibi ben bi androidim ama sizlerde uyuyorsunuz yaffff.. Canlanın biraz.. Bu ne böyle bu kadar arkadaş var.. Nerdesiniz gelin artık.. Bundan sonra yoklama alacam valla... Hele bi eksik çıksın.. Müdüre söylerim haaa. Ben ispiyoncu bir öğrenciyim karışmam... :D Benden demesi... saklanmabaç oynayalım dedik o da işe yaramadı.. Olmaz ki tek tek evlerinize gelicez artık başka çare yok..

Elma demisisiniz ama ben duyamamisim.
Ama söz ben de artik foruma hergün giricem, hatta böyle cvp bile yazicam :)
Ya alistikca hosuma gitmeye basladi bu forum..

ben sana demiştim ilgin... hastalık hastalık... bi geldim.. moderatör ettiler :D

tamam ya duydum bende artik.
Iyi ki de medaratör etmisler seni. Sen dürtüklemesen benim yuvamdan cikip foruma katilacagim yoktu

Geri