Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hd fren tavsiyesi

abdullah0732

Aktif Üye
Tepki
18
Bisiklet
Atala
Merhabalar. Xc150 ye hidrolik fren bakıyorum. Düşük model ucuz fren ne önerirsiniz. Shimano Br-m355 185 tl Shimano Br-m395 220 tlye buldum. Hangisini önerirsiniz? Ne kadar fark var aralarında? Ve sıkıntı çıkartırlar mı?

Scudo
bir ara 150 tl ye deore fren seti kampanyası vardı konya da bir bisikletçide oraya bakabilirsiniz.

@Bianchi tdl 1300 Eskisi derken galiba üzerindekini diyorsunuz onlar logan mekanik disk frenler.

@Burak_Cakir araştırdım ama bulamadım tek çare bunlar arasında karar vereceğim. Yanında vites kolları da alacağım için fazla pahalı olmasın.

(link) 164 Tl ye M395 buldum. Bunu almayı düşünüyorum.

Edit: Biraz hızlı oldu ama daha ucuz bir yer bulamadım ve stoktada 1 tane kaldırğı için aldım bakalım sağ olun öneriler için.

hava yapmayan bi fren arıyorum arkadaşlar. avid elixir 1 çok hava yapıyo, düzgün bişey lazım bana

arkadaşlar merhaba size bi sorun olucak bende salcano ng 650 md var biraz önce bayiye uğradım frenlerini hidrolik yapmak istiyorum ne kadar maaliyeti olur dedim en az 400₺ dedi üstüne birde kilitli maşa sordum toplamda 650₺ civarı olurdedi çok fazla değil mi?

tektro draco frenler de fena değildir fiyatları da uygun olması lazım

model ve fiyat belirtmedim sadece en uygun kaça olur dedim vites elcikleri falan da değişir o zamandediler internetten shimano m355 frene baktıydım rotorsuz 200₺ di bana 400₺ ye olur dediklerin de şok oldum yalan yok

@roberock43
1000 de olabilir masa ile beraber 3000 - 4000 de olabilir. Markasi modeli lazim pahali veya uygun diye bilmemiz icin. Sen shimanonun 355 serisine bakmissin 200TL, belki bayi deore falan takacakti. Birde bunun isciligi falan var. Sonra internetdeki fiyatlar bayiye göre tabiki daha ucuz, internetde kira falan vermiyorlar.

evet öyle de kampanyasız parça fiyatları ile bayi fiyatları birbirine yakın oluyordu işçilik hariç vites kollarını da kattılar içine bide rötar olunca durum böyle shimanun m355 modeli şuan ki rötar e uygun olduğu için seçmiştim de durum bu maalesef

@roberock43
Vittes kollarini senin bisikleti süre bilmen icin katmislardir isin icine. Vites kollari olmadan bisikleti süremesin. Frenler; rotorlar ve vittes kollari hepsi beraber 400TL tutuysa bence uygun.

yani olabilir sizin kadar çok bilmiyorum bu işi özelşiklerden anlıyorum sadece bir bakıma :) dediğiniz gibi olabilir hocam da normalde bianchi rcx 426 modeline geçmeyi düşünüyordum sonra dedim elimdekini yükseltmek daha mantıklı diye fren maşa sonra da lastiği yükseltiyim dedim de anlaşılan aynı parayı bulucak gibi

Merhabalar, br m 355 hd frenleri değiştirmek istiyorum. 500 tl bütçeli hangi seti önerirsiniz? Ayrıca opsiyonel olarak aradığım bir özellik; basınç ayarlamasının olması.
Bu şartı sağlayan bir set var mıdır bu bütçe için?

@kafnun
(link)

(link)

Geri