Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hekimoğlu dizisinde bu hafta Bisikletçi vardı

@Electronkksl Yahu altına bisiklet sıkıştırıvermişler. Kafasınada bi kask tamaaaam

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
O yarış kısmıda benim dikkatimi çekti. Adam 50 km hızla giderken düşüyor ve sanki hiç bir şey olmuyor. Yanında olan adam hemen duruyor ve çarpmıyor yandan geçiyor. Arkada kalanlar ise düşer gibi oluyor hemen toparlanıp devam ediyor yarışa. Sanki 50 değil de 5km hızla düşmüş gibi. Kollar Tourney olsa ne olur dizi için 105 setli bisiklet alacak halleri yoktur muhtemelen.

Bu arada ilk 3 dakikasını izlemişsiniz gerçekten. İleride işe gidip gelen bir kaç kişi gözüküyor hatta Zeynep olan doktor işe bisikletle gidip geliyor bisikleti park ederken yanında bir bisiklet daha var yalnız değil. Yani ulaşım aracı olarak teşvik ediliyorki geçen bölümlerde de Bisiklet ile ilgili göndermeler var özellikle Defne Samyeli ile ilgili bir gönderme var 16. bölümü izleyenler iyi bilir. Yani bisiklet konusu sadece vaka olarak işlenmiş denemez.

O yarışı ben beğenmedim. Hiç heyecanlı değildi ama en başından "kim kazancak?" sorusunu sorduruyordu. Çok kısa sürdü bir de. Ama güzel bir sahneydi hakkını yememek lazım.

Hocam ilk sezonu aslında çok kötü değildi. Ama sırf reyting getirsin ve 2 saat dolsun diye vıcık vıcık aşk teması geldi berbat oldu. İlk bölümlere bakarsanız Taner Ölmez daha iyi oynuyor şimdi çok abartı oynuyor rolünü. Zaten reytingleri de düştü. Normalde doktor dizilerinde konu Hastalar olur aşklar o konunun etrafında döner burada konu aşk hastalıklar falan konunun etrafında dönüyor. Hekimoğlu yine daha iyi şu an. Asıl konusu Hasta ve aşk teması arka plana atılıyor.

Zeynep diye tahmin etmiştim bildim :D Çekimler Okan üniversitesinde yapılıyor çevrede çok sayıda patika ve ormanlık alan mevcut MTB yarışı gibi yapılabilirdi ya da yine okulun çevresindeki İstanbul park bulvarı'nda yol yarışı yapılabilirdi, her şeye rağmen ellerine emeklerine sağlık :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Geronix
60 sene önce aranjman müzik , kopya filmler.. 30 sene önce kopya araklama reklamlar, 20 sene önce kopya klipler, şimdi de kopya diziler ..... hala aynı ......
Eleştirel komedi yok hatta neredeyse yasak. Eleştirmek vatan hainliği ile eşdeğer .
Levent Kırca Olacak O Kadar yada Ahmet Uğurlu Karşı Show .....yok
O yüzden orjinal yapimlari izleyenler yada biraz gercekcilik ve mantık arayanlar yapilan cakma yapimlara ya gülüyorlar yada sinir oluyorlar.

Asıl bomba bu :

Komik değil. Saçma sapan konuşmuş herif.

Yahu ortalama dizi seyircisi nerden bilsin kaç kilometre hızla gidilirse nasıl düşülür, tourney set nedir, kask nasıl olmalıdır. Maşallah herkes sayıp dökmüş hataları. Çok bilgilisiniz aferin.
Kimse bisiklet konusu popüler bir diziyle gündeme getiriliyor demiyor da, yok şöyle, yok böyle. Dizi yapımcılarını tebrik ve teşekkür ediyorum.
İBB'nin haftasonu düzenlediği tur için de aynı yaklaşım vardı. Vay efendim on lira alınır mıymış, ben size o turu bedava yaptırırımlar falan. Yani, üzüm yemeyelim, bağcıyı dövelim. Bir kaç kişiyi haşladım instagramda, sonra baktım sonu gelmiyor, bıraktım.
Yahu adam elli kere açıkladı neden on TL alındığını her sorana. Ama yok, vurun abalıya.
Daha geçende Zeynep Aslan için kendimizi paraladık sesimizi duyurmak için. Kime duyurmak; halkın gündemine ve devlete. E belediye yüzünü dönmüş işte bisikletliye. İyi kötü birşeyler yapmaya çalışıyor. Destek olsana! Böyle başlar, daha da gelişir.
Cehennemdeki Türkler fıkrası tam da bunu anlatır.
Çok doluyum sözlük. Pardon forum 😆

Son düzenleme:
@eshquiaa hocam yaptıkları bunca absurd islerle milletin akliyla dalga geçiyorlar . Tv ler, gazeteler, diziler, sinemalar, TUIK , politikacılar , devlet kurumları, hakimler, polisler, profesörler, ......
Itiraz buna .

@eshquiaa hocam yaptıkları bunca absurd islerle milletin akliyla dalga geçiyorlar . Tv ler, gazeteler, diziler, sinemalar, TUIK , politikacılar , devlet kurumları, hakimler, polisler, profesörler, ......
Itiraz buna .
Ortaya yazmıştım, bi karışıklık oldu 🤣
Cevabım sana değil. İlk cümle hariç 😆

• Hahaha
Tepkiler: Çağdaş78
@eshquiaa hocam film eleştirileri aslında çok var ama biz de eleştirmek unutuldu sanki.
Hatta filmlerle agir dalga gecen yabancı filmler var yada hafiften dokunduran.
Youtube da yerli " eleştirel parodi " kanalı var. Filmlerdeki mantık hataları ile biraz argo konuşarak dalga geçiyor.
Saatlerce süren yarışma, dizi, top bile gösterilmeden konuşulan futbol yorum programları , kadin programlari , yemek programlari vb... sizce de absurd degil mi ? Iyice zeka seviyemizle dalga geçiyorlar.

Türk dizisi izlemiyorum abi Netflikş bile berbat olmaya başlamışken kalitesi yerlerdeyken Türk dizileri gerçekten çok vasat.Hele o atv trt1 dizileri izlenecek gibi değil.İnsanların 3 saat bir diziyi nasıl izlediklerini anlamıyorum.Elin murikalısı 40-50 dakikalık bölüme 5-10 milyon dolar bütçe ayırıyor.Biz 3 saatlik bölüme 1 milyon bile ayırmıyoruz.Kaliteyi bu belirliyor zaten.

Türk dizisi izlemiyorum abi Netflikş bile berbat olmaya başlamışken kalitesi yerlerdeyken Türk dizileri gerçekten çok vasat.Hele o atv trt1 dizileri izlenecek gibi değil.İnsanların 3 saat bir diziyi nasıl izlediklerini anlamıyorum.Elin murikalısı 40-50 dakikalık bölüme 5-10 milyon dolar bütçe ayırıyor.Biz 3 saatlik bölüme 1 milyon bile ayırmıyoruz.Kaliteyi bu belirliyor zaten.
Behzat Ç'den beri adam gibi dizi gelmedi. Arada bir iki dişe dokunur kısa diziler oldu, o kadar.

• Muhteşem
" Bisikletle yolculuk nasıl ? Sabah bende gelmek istiyorum ama araçlardan korkuyorum. "
Türk televizyon tarihinde bisikletlilelre alakalı yapılan en güzel içerik

• Beğen
Tepkiler: Akbulut ve Geronix
Az önce diziyi izleyebildim. Bisikletle alakalı bölümlerde çoğu kişinin vurguladığı acemi çekimler olsada bisikletin bir diziye girmesi hoşuma gitti.🙂

• Beğen
Tepkiler: Geronix ve MAERKEK
Ben asıl Nip-tuck'ın Törkiş uyarlaması olacak mı merak ediyorum. Özellikle de merkezinde "kese kağıdı" olan, sado-mazo temalı bölümü dört gözle beklemekteyim...
Nip-tuck'ın Türk versiyonu yerine bizde de sabah programları var :) Sabah programlarındaki tren fantezilerini görmeyenler, Nip-tuck'ın ilk bölümünde "ahlakımızı bozuyor" diye böğürmeye başlarlar.

• Hahaha
Geri