Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Helix - The World's Best Folding Bike

Scudo
dehşetengiz diye bir tabir var. bu bisikleti tanımlıyor olsa gerek. hafif olmalı, öyle bir izlenim verdi bana.

Evet tasarım çok güzel ancak katlanır bisikletler genelde şehir içinde kullanıldığından otobüs ve metroya binmek gerektiğinde katlandığında mümkün olduğunca az yer kaplarsa daha iyi olur.Ben 16 Jant kullanıyorum.Vites oranları uygun olduğu için normal bir bisiklete yakın hız yapabiliyor.Ayrıca küçük tekerli modellerin sıkışık trafikte manevra kabiliyeti daha iyi.

Helix çok sade ve şık geldi benim gözüme. Çok da hafif gözüküyor, bayıldım. Öbür videodaki (IF sanırım marka) katlanma açısından Tilt gibi ama kadrosu ince ve düz olduğu için daha derli toplu. Katlama ve pratiklik açısından şahane ama tip olarak beğenmedim hiç (özellikle jantları)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dikkatimi çeken bişey var. İzlediğim bu tarz bisiklet tanıtım videolarında hep aynı tarzda evlerden çıkıyorlar hatta bazılarının aynı ev olduğunu düşünüyorum. Ne ayaksınız olum aynı evdemi yaşıyosunuz hepiniz :D

Bu aletle ilgili başlık açayım dedim ama zaten açılmış, bi hatırlanmasında fayda var. Henüz seri üretime geçmemiş ama kickstarter kampanyası yeterli parasal desteği almış. Muhtemelen seneye satılmaya başlanacak. Ön sipariş fiyatı 1500 dolar ile 1900 dolar arası değişiyor (Oha :) Brompton'dan pahalı). Tasarım olarak çok güzel ama gidon yüksekliği yine ayarlanamıyor.

Helix bana pek güvenli gelmedi açıkçası

Brompton cok iyi katlanir bisiklet

Bana bakın bu da yerli üretim olmasın sakın. Sohoyu yiyorduk az daha Amarigan Malı deyi.

Geri