Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her şeyin fiyatının artmaya devam etmesi

@celikkadro

Gözümden kaçan bir husus yoksa , bisiklet ile ilgili olarak yalnızca iç lastikte %10'luk bir gümrük vergisi artışı görünüyor, vites sistemi, kadro, jant vs. malzemeleri kapsamıyor.

Scudo
@a.f.k. beni katmayın olayınıza istediğinizle küfürleşin. iyi akşamlar

Suriyelilere kaynak lazım arkadaşlar daha başlangıç neler yapıp para bulmaya çalışacaklar daha kim bilir ekonomik bitik durumda esnaf kan ağlıyor, tur selesi almam lazım 200 liradan kapı açıyorlar kara kara düşünüyorum nasıl alıcam bilmiyorum

Yalnız işin içine bir sürü hesap karıştırmışlar, pek anlamadan güncelleneceğiz o_O

Yakında motorsuz taşıtlar vergisi gelir. Dedemizin el arabasından tut bisiklet çocuk arabası hepsine yıllık para veririz

Ne olacak sanki sıcak para gelirken dağıttılar oy sevdasına şimdide osmanlı rüyası ile Suriyeli besliyorlar, başkasının hatasının cezasını biz çekiyoruz, arkadaş bir bisiklet sevdamız var onuda canımıza okudukları zaten dolar aldı başını gitti bide vergi yapıştır iyice mutsuzluk

Başımıza gelenleri hata olarak yorumlamak en kibar tanımla saflıktır.sizce suriyelileri ülkeye alırken böyle olacağını alanlar bilmiyor muydu? Ülkede üretim namına hiçbir şey yok, hiç. Ama inadım inat. Ne araba hayali kuruyorum, ne uzun zamandır kıyafet aldım, ne yaşıtlarım gibi kafe kafe geziyorum. Tek çıkış yolu insanların benim gibi yaşaması bence. Tüketimi azaltın bakın bakalım sırtımızdan geçinmeye devam edebiliyorlar mı? Ben araba alacağım ama arabadan çok vergisine para ödeyeceğim. Yok öyle bir dünya. Bisiklet parçalarını da 2.el almaya çalışıyorum.

@Mustafa Zeybek
Tamamen katılıyorum. İkinci ele yöneldikçe piyasa hareketlenecektir. Çünkü sıfır alındığı zaman genelde parayı alan taraf yurt dışı oluyor. Bütün markalar yabancı. Ama bizim milletimizin hastalığı olan '' sıfırı al, eskiyi çöpe at'' anlayışı olduğu sürece para kendi milletimizin içinde dönmeyecek. Dışarı giderek iyice azalacak.

Hadi ihracatımız da iyi olsa durumu dengeler. Maalesef ki ihracatımız, ithalatın yanında gözükmüyor bile.

Şimdi bizim milletimiz kendi vatandaşına para kazandırsa, bi şekilde para dönüyor: Manavdan mobilyacıya, mobilyacıdan kasapa, kasaptan bakkala, bakkaldan manava... diye kaybolmadan bir para döngüsü oluşur. Ama bu manav, mobilyacı, kasap, bakkal gidip de ithal ürün kullanarak bu parayı dışarıya akıtırsa, dönen para azalacak, ve hatta yavaş yavaş bitecektir.

• Beğen
Tepkiler: canerland
Türkiyede yaşamanın tekrar tekrar avantajları inanılmaz şanslıyız...

Siz de cok elestiriyorsunuz. Bu vergiler olmasa almanyaya amarigaya nasil kafa tutacagiz? Bakin almanya bizi cok kiskaniyor.

Adamlar yol yapti, yolu kullanan arac sahibi mtv oduyor, akaryakit vergisi oduyor, ötv oduyor. Sen ne oduyorsun? Ha ben yolu kullanmiyorum diyeceksin, kullan o zaman, naapalim. Sen bike kullanacaksin diye butun yuku o zavalli arac suruculerine mi fatura etsinler, yuce hunkarimizin wonderlandinda bike kullanacaksin, ondan sonra bik bik hep sikayet. Yok oyle.

Bu arada I love you Arya Stark!

@Serkan.Sezer adamlar yol yapıyoruz ancak üzerinde fazla dolaşmayın yıpratmayın diyorlar ben bunu anladım. Vergiler ötv kdv ve ulaşım zamları bunların kanıtıdır. Avrupa Birliği ülkeleri politikaları doğrultusunda ulaşım sistemleri, verimli ulaşım ve çevre dostu ulaşım konularında çalışmalar yapmaktadır. Biz de çevre dostu ulaşım konularında zamlı tarife çalışmaları yapılmakta maalesef.

ohhhh bir rahatlama geldi de nereden diyordum, meğer bundan dolayıymış

Tüketmeyin tüketimi bırakın ikinci el alın pinmeyin sıfıra argadaşlar..

Bir çok parçaya zam gelece, bisikletler zamlanacak ve yine bizim paramız giderek devlet kazanacak :acpsnr::acpsnr:

Euro rekora gidiyor yine, elinizdekinin kıymetini bilin her şey pahalanacak.

Bu arada fiyat ayarlaması falan değil bildiğin bindirme olacak bu zam. Elektrikli bisikletlerden falan korktular bence, herkes araba alsın vergi versin

Geri