Scudo Sports

Her şeyin fiyatının artmaya devam etmesi

@Mehmet Metin LeventIstanbuldaki gibi kumaslarin satildigi unkapani imc bloklari gibi bir yer varsa, oraya bir bakin isterseniz. Aldiginiz gibi bir terziye diktiriverir, eve gidince asarsiniz.

Scudo
@uussff
Angaradayım. Sağolun. Ama istanbulda hareket etmek yoğun bir reçel kavanozunu karıştırmak gibi zor gelir hep bana.

@Mehmet Metin LeventMalesef Gun gectikce zorlasiyor. Trafigi universite yillarimla bile kiyasladigimda ciddi fark var.

Arkadaşlar bence durumlar hiç iyi değil. Doların düşmüş olması yeterli değil. Millette para yok ki gidip dolar alsın, para bitti likit bitti döviz bitti biz bittik.

Param olsa dolar alırdım diyen kaç kişi var bu fiyatlardan, eee tl yok ki dolar alsın.

Ha şark kurnazları zam mı yapıyor, güç sizde almayıver sende?

Alma kardeşim her gördüğünü alıyorsun bir süre alma, temel ihtiyaç değilse almayın.

@Serkan Mıstınoğlu
Sonra batarsınız olsun sonu

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
800 euroluk bisikletler 9000TL olmuş.

Scultura 300 bayiye gelişi 10000 tl dedi bi arkadaş 15000 olacak satış fiyatı dedi şaka yapıyorsun dedim demek gerçekmiş

Döviz artacaksa bile zaten fiyatlara ayar çekiyorlar. bu ne şimdi artmadan

@Mhmm@
Şimdiden psikolojik hazırlık. Şimdi 10bin liradan görürsen dolar 9 lira olduğunda 15bin olunca, eh az artmış dersin. Dolar 7 lirayı vurunca yapılan zamlardan sonra bana hiç bir fiyat çok gelmiyor, ha ben satın alamıyorum o ayrı.

Bu yılki tüm alışverişimi 1 nisan tarihinde Alamya ya gidecek olan bacanağıma yaptıracağım.Farnkfurttaki bike discount ve hibike ta yapacak.listeyi
hazırladık.tax free yide Türkiye ye döndükten sonra faturaları gönderip vergi iadelerini de alacağız.Artık buna mecbur bıraktılar bizi.Ama her şey 2 katına
çıktı.Göz göre göre de kazıklanmak artık zoruma gidiyor arkadaş.Decathlonda dağ bisikleti 4000 TL den 5500 TL ye çıktı.Bisiklet durduğu yerde 1500 TL zamlandı.
Soruyorum bu bisiklet 1 seneden fazladır askıda bu kadar zam mı olur kardeşim dedim .Yetkili arkadaş da haklısın abi dedi.Sürekli zam geliyor yakında yenileri gelecek dedi.
Artık gerçekten ülkemizde yaşam zorlaştı.Hayırlısı...

Geri