Taner James
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.129
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ooo besleyin trolü arkadaşlar mısırımı aldım.
Manyağız biz, o yüzden.durduk yere koşmak, durduk yere yürümek, durduk yere spor salonuna gitmek
neden neden
mecbur muyum
anca bi yerde işim olunca spor yaparım
bisikletime atlar giderim
Anlamasını istediğim herkes anlar ya ondan böyle devam. 👍herkesin anlayacağı şekilde yazabilir misin, anlayamadım bunu
Anlamasını istediğim herkes anlar ya ondan böyle devam. 👍
en son buna geçirdiğim için 1 hafta ban yemiştim uzak duruyorum kendisindenOoo besleyin trolü arkadaşlar mısırımı aldım.
Sahil yolundaki bisiklet yolu bildiğin yürüme yolundan bir şeridin alınıp mavi renge boyanmasından ibaret.Ben aktif olarak hem araba, hem motosiklet, hem de bisiklet de kullanıyorum: ) Gerçekten 3 ünün de çok haklı serzenişleri var. Ve maalesef sadece birini kullanan birinin empati yapabilmesi imkansız. Örneğin ben motora geç başladım. <Motorlar şeridinden gitsin> derdim eskiden ama kullanmaya başlayınca bunun İstanbul'da imkansız olduğunu anladım. Şeridimden gittiğim için üstüme kıran araba sürücü bile oldu, emniyet şeridini gösterip oraya git diyordu: )
Neyse sahil konusu: Hafta sonu sahile çocuğumla indiğimde bisiklet yoluna girecek diye benim de ödüm kopuyor evet. Çünkü anadolu yakası için konuşayım, bisiklet ve yürüyüş yolu gereksiz yakın. Bisikletçiler de bu konuda aşırı hassas ve çok ters tepkiler verebiliyorlar bu da doğru. Aynı yoldan ben de bisikletle giderken önüme bir şey geçmesini sevmiyorum bu arada. Sorunun bir bacağı da bence plansızlık. Şehrimiz motosiklet, bisiklet, elektrikli scooter gibi hayat kolaylaştıran araçlarla entegre olmaya müsait değil.
Konuyu açan arkadaşın sahildeki bisikletçi tepkileri konusunda ne demek istediğini anlıyorum. Bazen o bisikletçilerden biri ben de olabiliyorum belki, bu eleştiriyi de kendime yapıyorum. Ancak bu üslupla işinin zor olduğunu da kabul etmesi lazım. Bu anlatım tarzıyla bir yere varması imkansız : )
hocam bu arkadaşın amacı zaten ırkçılık,.. kendisi, sözde bir kesimi kendi kafasında kurguladığı şekliyle konuşturuyor ve karşılıklı münazara yoluyla bu şekilde algılanmasını istiyor. yoksa büyük ihtimal kendisini gerçekte başka türlü bir sözde muhalif olarak tanıtırdı. ama o muhalifte olamaz o ayrı. aldığı nik, kullandığı semboller sanki bir tek ona ait, halbuki herkese ait. moderatör olsam bu konuyu silerdim.Henüz yeni gördüm başlığı. Padişahım sinirlenmiş. Seçtiği kullanıcı adı ve fotoğraftan dolayı zihniyeti, siyasi görüşü ve trafikteki davranışlarını tahmin edebiliyorum. Hatta salonunun fotoğrafını da atayım ;
280003 dosyayı görüntüle
Neyse umarım moderatörlerden birisi bu saçma başlığı kaldırır