Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her yere bisikletle gidenlere karşı ciddi bir uyarıdır!

Konuyu açan kişinin ciddi olmadığını sanıyorum, öyle olmasıni da temenni ediyorum.

Ciddi ise lutfen gitsin senarist olsun, bu kadar yalan dolan yasayan yoktur...

Scudo
Allah bu bisikletlileri naapsın yaw

Dünyayı hiç kirletmiyorlar.
Araba kullanın kirletin yahu

Benzini yağı şusu busu yok.
Benzin alında başka ülkeler kazansın demi ?

Gereksiz israf yok.
Tabii israf etmemiz lazım ülke kaynaklarını lehine kullanmak çok mantıklı

• Beğen
Tepkiler: kerem E
durduk yere koşmak, durduk yere yürümek, durduk yere spor salonuna gitmek

neden neden

mecbur muyum

anca bi yerde işim olunca spor yaparım

bisikletime atlar giderim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Alınganlık yapmayın, gerek yok, gayet insancıl bir insansınız 😊

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç. ve sspl
Ben aktif olarak hem araba, hem motosiklet, hem de bisiklet de kullanıyorum: ) Gerçekten 3 ünün de çok haklı serzenişleri var. Ve maalesef sadece birini kullanan birinin empati yapabilmesi imkansız. Örneğin ben motora geç başladım. <Motorlar şeridinden gitsin> derdim eskiden ama kullanmaya başlayınca bunun İstanbul'da imkansız olduğunu anladım. Şeridimden gittiğim için üstüme kıran araba sürücü bile oldu, emniyet şeridini gösterip oraya git diyordu: )

Neyse sahil konusu: Hafta sonu sahile çocuğumla indiğimde bisiklet yoluna girecek diye benim de ödüm kopuyor evet. Çünkü anadolu yakası için konuşayım, bisiklet ve yürüyüş yolu gereksiz yakın. Bisikletçiler de bu konuda aşırı hassas ve çok ters tepkiler verebiliyorlar bu da doğru. Aynı yoldan ben de bisikletle giderken önüme bir şey geçmesini sevmiyorum bu arada. Sorunun bir bacağı da bence plansızlık. Şehrimiz motosiklet, bisiklet, elektrikli scooter gibi hayat kolaylaştıran araçlarla entegre olmaya müsait değil.

Konuyu açan arkadaşın sahildeki bisikletçi tepkileri konusunda ne demek istediğini anlıyorum. Bazen o bisikletçilerden biri ben de olabiliyorum belki, bu eleştiriyi de kendime yapıyorum. Ancak bu üslupla işinin zor olduğunu da kabul etmesi lazım. Bu anlatım tarzıyla bir yere varması imkansız : )

Yalvarırım 3-4 yıllık şu aptalca başlığı tepeye taşıyıp durmayın, zaten durduk yere anlamsız bir şekilde hortlatılmış malum birileri tarafından

Abimize çoğu konuda katılmıyorum, lakin bazı bisikletçilerin elitistlikleri hariç. Deneyimlerime göre +40 yaş kategorisinde Türkiye şartlarına göre çok iyi paralar kazandığı dış görünüşüne yansıyan , haliyle iyi bisikletlere sahip abilerimiz bazen kendilerini isviçrede vs yaşıyor zannedip, gerçekten yapılmaması gereken hal hareket tavırlarda bulunuyorlar: Şeridi kapamak ya da fren kullanabilecek bir durumdayken kullanmayıp sonra da bas bas çağırmak, hakkı olmadığını durumlarda hakkının olduğunu savunmak, en iyi trafik bilgisi kendisindeymiş gibi bilmişlik taslamak vs. İnşallah gözümün önündeki tipi aktarabilmişimdir ve inşallah başkalarının gözüne de ilişmiştir bu tip olaylar. Linç yersem de canınız sağolsun :))

Ben aktif olarak hem araba, hem motosiklet, hem de bisiklet de kullanıyorum: ) Gerçekten 3 ünün de çok haklı serzenişleri var. Ve maalesef sadece birini kullanan birinin empati yapabilmesi imkansız. Örneğin ben motora geç başladım. <Motorlar şeridinden gitsin> derdim eskiden ama kullanmaya başlayınca bunun İstanbul'da imkansız olduğunu anladım. Şeridimden gittiğim için üstüme kıran araba sürücü bile oldu, emniyet şeridini gösterip oraya git diyordu: )

Neyse sahil konusu: Hafta sonu sahile çocuğumla indiğimde bisiklet yoluna girecek diye benim de ödüm kopuyor evet. Çünkü anadolu yakası için konuşayım, bisiklet ve yürüyüş yolu gereksiz yakın. Bisikletçiler de bu konuda aşırı hassas ve çok ters tepkiler verebiliyorlar bu da doğru. Aynı yoldan ben de bisikletle giderken önüme bir şey geçmesini sevmiyorum bu arada. Sorunun bir bacağı da bence plansızlık. Şehrimiz motosiklet, bisiklet, elektrikli scooter gibi hayat kolaylaştıran araçlarla entegre olmaya müsait değil.

Konuyu açan arkadaşın sahildeki bisikletçi tepkileri konusunda ne demek istediğini anlıyorum. Bazen o bisikletçilerden biri ben de olabiliyorum belki, bu eleştiriyi de kendime yapıyorum. Ancak bu üslupla işinin zor olduğunu da kabul etmesi lazım. Bu anlatım tarzıyla bir yere varması imkansız : )
Sahil yolundaki bisiklet yolu bildiğin yürüme yolundan bir şeridin alınıp mavi renge boyanmasından ibaret.
Aynı şekilde Bağdat Caddesi'nde Göztepe ışıklardan başlayıp Kadıköy'e kadar giden mavi bisiklet yolu da araçlardan çalınmış bir yol
O sahil yolunda biraz bisiklet süreyim dediğim anlarda beni en panikleten şey köpeğini gezdirenler oluyor.
Çocuklara karşı önceden refleks gösterebiliyorum fakat söz konusu köpekler olunca ne yapacaklarını önceden kestirmek güç oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: erincu
Konuyu açan eleman şu an gizlice aramıza katılmış olabilir malum benzin mazot 13 lirayı geçti 🤬. Soranlara da "ben her zaman bisiklet kullanımını destekledim" diyordur 😂😂

Yaaw ben bu Yubinanın var ya Moruk.....
snmz.png

Son düzenleme:
Henüz yeni gördüm başlığı. Padişahım sinirlenmiş. Seçtiği kullanıcı adı ve fotoğraftan dolayı zihniyeti, siyasi görüşü ve trafikteki davranışlarını tahmin edebiliyorum. Hatta salonunun fotoğrafını da atayım ;

1641374204001.png

Neyse umarım moderatörlerden birisi bu saçma başlığı kaldırır :)

Bu başlığın çıktığı günlerde, forum biraz hareketsizdi, forumun hareketlenmesi gerekiyordu. Sonra düğmeye basıldı.:snzdglsn:Yemin ederim ama ispatlayamam. Forum trollenince, infaal oluştuydu. O zaman forumda olanların birçoğu benimle aynı fikirdedir.

Üzerinde insan olduğunu bilerek "Şeytan diyor ki şu bisikleti ez geç" diyen şey umarım "Hala devam etmekte olan bana açılmış bir tazminat davası var" dediği davada okkalı bir cezaya çarptırılmıştır da içim az biraz serinler.

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
Henüz yeni gördüm başlığı. Padişahım sinirlenmiş. Seçtiği kullanıcı adı ve fotoğraftan dolayı zihniyeti, siyasi görüşü ve trafikteki davranışlarını tahmin edebiliyorum. Hatta salonunun fotoğrafını da atayım ;

280003 dosyayı görüntüle

Neyse umarım moderatörlerden birisi bu saçma başlığı kaldırır :)
hocam bu arkadaşın amacı zaten ırkçılık,.. kendisi, sözde bir kesimi kendi kafasında kurguladığı şekliyle konuşturuyor ve karşılıklı münazara yoluyla bu şekilde algılanmasını istiyor. yoksa büyük ihtimal kendisini gerçekte başka türlü bir sözde muhalif olarak tanıtırdı. ama o muhalifte olamaz o ayrı. aldığı nik, kullandığı semboller sanki bir tek ona ait, halbuki herkese ait. moderatör olsam bu konuyu silerdim.

Geri