Scudo Sports

Hercules restorasyonu tamamlandı

@ÇaNakkaLeRuHu teşekkür ederim hepimiz kazasız belasız inşallah :):)

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Bir sorum olacak.Bu bisikleti aldım ancak model yılı ve bisikletin modeli hakkında bilgim yok sadece markasını biliyorum,bilgisi olan yardımcı olabilir mi,teşekkürler

Scudo
Ellerinize saglik gercekten cok güzel olmus, boyasi cok uyumlu olmus.

Simdi birde ön far ile dinamosu eksik. Gidona elcik degilde gidonbandi sararsaniz birde selesini siyah takarsaniz tadina doyum olmaz. Bu gidonlara genelikle gidonbandi sarilir elcik takilmaz, sadece öneride bulunmak istedim.

@Murat Cömez çok doğru söylediniz.Kafamda bir şeyleri sıraya koydum.Kış olduğu için yapamıyorum.Yazın yoğunluğum azalınca ilk olarak elcek yada gidon bandına el atacağım.Seleyi değiştirmeyi düşünmedim değil.Gidon kısmını ayarlarken seleye de el atarım inşallah.Teşekkür ederim.

emek varsa saygı var, tebrikler çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: sami.k42
@SamiKayhan hocam o renge uygun renkli gidonbandı bulmak da zor. Ama bisiklet harika, hele ki maliyeti ... :harika:

• Beğen
Konyalı hemşerim eline sağlık çok harika olmuş.
Maliyeti şahane.
Özceylan bisiklette harika hollanda tipi farlar var. Bir uğramanı tavsiye ederim.

Eline koluna emeğine sağlık. Böyle bişey yaptığınız için de çok teşekkür ederim..

• Beğen
@ahmetbag teşekkür ederim,Allah razı olsun hepinizden :)
@deadlistcach teşekkür ederim:):)
@Ahmetgitar yaz gelsin ilk işim o olacak teşekkürler:):)
@dodurgalı_06 bakacağız artık uygun birşey ayarlayacağım,maliyeti gerçekten çok iyi:)
@atasoy teşekkür ederim hemşerim,özceylana giderim sürekli yazı bekliyorum görmeden almak istemiyorum,Allah razı olsun:)
@adilmusazafer Allah razı olsun,yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

0l67zW.jpg

S.A arkadaşlar tekrardan konu açmayayım dedim.Arkada duran Cannondale SL4 konya içi elden satılıktır. Düşününler benimle iletişime geçebilirler.Hatasızdır.1800 TL'dir fiyatı.

@SamiKayhan

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Çok güzel olmuş. Keyifle kullanınız. Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Havaların biraz daha güzelleşmesiyle ufak tefek değişiklikler yaptım.Çamurluklar çok çizik ve eski duruyordu. Yeni çamurluk aldım ve temizlemek için arka seleyi söktüm ama böyle daha çok hoşuma gitti,belkide arka seleyi hiç takmayabilirim.Bununla ilgili yorumlarınızı beklerim,yakışmış mı yakışmamış mı diye:) Sırada sele ve elcek kaldı.

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Bu haliyle Cannondale adventure diske benzemiş. Dropbar ve beyaz gidon bandıyla çok daha ilgi toplar diye düşünüyorum.
c16-c12296m-adv-360-1.jpg

• Beğen
@brdtl Teşekkür ederim.Gidon bandı düşünüyorum ama dropbar düşünmüyorum:)daha doğrusu önceden hiç öyle bisiklet kullanmadım o yüzden sürüşünün rahat olacağını düşünmüyorum.

emeğinizin karşılığı çok güzel duruyor.çok başarılı buldum.güle güle kullanın..

• Beğen
@SamiKayhan
Çok güzel olmuş hemşerim. Ellerin dert görmesin.
Ufak bir eleştiri yapayım; Konya nın güzel manzaralı yerleride fotoğraf çeksen daha şık olurdu. ( mesala gar evlerinin yanında)

@atasoy Allah razı olsun.Çok haklısınız,yakın zamanda güzel fotoğraflar çekmeyi düşünüyorum,teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Çok çok güzel...Elinize sağlık. Dropbar bu bisikleti bence bozar. Bu hali çok güzel. Tertemiz bir şehir bisikleti işte, dropbara ne hacet.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve sami.k42
Geri