Scudo Sports

Herkes dağ bisikleti alıyor ama nerede kullanıyor?

Neden insanlar milletin hangi bisiklete, nerede, niye bindiğini anlamaya çalışıyor ilginç.

Örneğin ben dağ bisikletini sevdiğim için onu aldım ama yüzde 60 asfaltta biniyorum.

Kimin ne aldığı, niye aldığı, nerede bindiğini sorgulamak bana düşmez diye düşünüyorum.

Scudo
Turkiyede neden yol bisikletine binilir aklim almiyor gerek belediye gerek agir araclar bizzat ozenle calisiyorki millet mtb ile arazideymis gibi ozgurce gezebilsinler diye. Insanlar yol bisikletini atiyor arabasina sahile iniyor orda kurtlarini dokup geri arabasina koyup evine gidiyo sonucta

(degisik bi bakis acisi oldu sanki :D )

benim için farkeden 1 şey yok bizim burada anayol bile bayır falan var düz yol düz yol ama inişli çıkışlı heryer

Dağ bisikleti alanların çoğu yolda kullansada arada bir de olsa mıcır yola, dağa bayıra toprağa giriyorlar. Yol bisikleti ile mümkün mü ? Pek sanmıyorum yada emniyet açısından yol tekeri mıcırda epey dezavantajlı. Ayrıca kendi açımdan senede 1-2 kere kalmalı turlara çıkıyorum yol bisikletine 20-30 kg yük yüklenebilirmi? Yüklenmez.

Şehirlerde yağmur giderleninin (mazgal) nasıl yerleştirildiğini bir çoğunuz biliyor yol tekeri ile bunların neredeyse hepsinden kaçmak zorundasınız yoksa mazallah teker girerse araya hiç hoş bir anı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Öğrenecekler insanlar, bisiklet bilincinin oturmasına daha çok var.

Arkadaşlar Ben buna konuyu yaklaşık 2 yıldır düşünüyorum henüz Ülkemizde düzgün bir parkur olmasa bile Aylarca çalışıp bir bisiklet aldım şimdi ise Bulunduğum İllerin belediyelerine Valiye yada Başbakanlık sitesinden sesimi Duyurup güzel bir parkur olması için çalışacağım ... Denizlide yaşıyorum daha önce Denizlide bulunan teleferik için bir başvuru yaptım ama bu konuda tek olduğum için beni pek dikkate almadılar .. Ama tekrar deneyeceğim ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar Bir video Hazırladım Umarım Bütün bisikletci arkadaşlarım Desteklerini esirgemezler ..

ARkadaşlar DENİZLİ'de MTB ve Downhill klasmanı ile uğraşan arkadaşları arıyoruz kendi parkurumuzu Kendimiz yapıyoruz arkadaşlar bize işe iki kişi başladık katılmak isteyen varsa bize ulaşsın @MakRo
çamlık.jpg

Mtb sadece özentidir başta sonra hakikate diden yoldur

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@9magiko Murat abi Çalışmalara başladım ben videolar şuan bu şekil tek basıma olduğum için disardan atlama videosu çekmedim daha ama pek yakında sana backflip de yolluyacam insallah

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Geri