Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Herkes fotoğrafını koysun da tanımak daha kolay olsun :)

Scudo

Merhabalar,
Ne tür bisiklet kullanıyorsunuz ? Uzun mesafeden kastınız kaç km ? Birde saatteki minimum ortalamanızı yazarsanız belki size yardımcı olabilirim !...

Belli olmaz bende bişi yokki öylesie kendi çapımızda spor olsun diye çevittiriyoruz işte aynakolu Duyguncum...

Bu yakışıklıda ben oluyorum sayın forum üyeleri

http://img217.imageshack.us/img217/4157/hpim18637np.jpg

İnş buda bisikletlerimizin resimleri gibi silinmez :( :( :(

Bu müthiş kişicioğlu da ben bulunmaktayım sayın seyirciler. Arkadaki de bizim potansiyel bisikletçi birader. :)

Bisiklet sürerken ki halim :D Farkındayım biraz pasaklı gözüküyor ama napalım, insan doğal ortama kovuşmasın bi defa... Tutamıyo ki kendin :04: :rolleyes:

http://img480.imageshack.us/img480/3622/resim14bq.jpg

aferin lem kask takmışın

Yaf bi defa kask takmadım zaten onda da sana yakalandım =S
Uğur'la kaza yaptığımızda hayat kurtardı o kask, ben takmıcam da kim takıcak... ;)

Bu arada yakıyosun ibocum :)

ben varım, geçen pazartesi baktım bisikletin çamuru temizlenecek gibi değil attım küvete. :D

• Beğen
Tepkiler: ibrahim89
Ahahahhaa ben de geçen Belgrad'dan dönüşte soktum küvete :D zaten resmimde suratımdan da belli oluyo durumun vahimliği ;) :p

ZuhaahaahahahhaaPuhahahhahahahhahh :D :D :D

Alem adamsınız yahu. ;)

Aslında yolda benzinci bulursam şöyle bi su tutuyorum, çamuru aksın diye ama bazen de kalıp gibi oluyo üstünde :D

ben genelde oto yıkamaya götürüyorumm ... :D :D

sadece oturup ıncelıyorumm temızlendıkten sonra saglıklı oluyor...bazı yerlerıne tutturmuyoruz su.. :p
aksamlar sakat olabılıryor bu durumlarda..
küvete eger cıkarırsam annem vururr caktırmadan ortadan kaldırırr benıııı.. :eek:

saygılar.........

ewet bende otoyıkama yapıyordum ama çok zararlı aslında göbeklere ve kabloların içine kaçıo..
aslında güsel temzileniyor ama...
sezon başlıyınca yeni bisikletimi topladığımda walla elimle silecem hep..
artık pek dikkat etmiom temizliğe bu aralar çünkü ehrgün yağmur war hergün yıka yıka nereye kadar? :D

Ben bu konuda şanslıyım yaf sanırım.. Fazladan bu gibi işler için kullanabileceim bi banya daha var. Orda sokup küvete önce çamurlarını yumuşatıyorum. Sonra bi güzel köpürtüyorum... Zaten kadroyu ayrı, tekerlekleri ayrı yıkıyorum. Çok tazzikli su zaten kullanmıyorum missler gibi oluyo... :D yalnız haftada bir yıkıyorum en çok :)

ben de geçen otoyıkamaya götürdüm eleman şaşırdı sonra da iç mi dış mı diye espri yaptı saolsun :)
bisiklet küvete girerse ben bi daha eve giremem heralde
kışın yıkamaya gerek yok aslında ama ormandan sonra çamur kaçmadık yeri kalmıo pisletin :)

Geri