Merhabalar,
Ne tür bisiklet kullanıyorsunuz ? Uzun mesafeden kastınız kaç km ? Birde saatteki minimum ortalamanızı yazarsanız belki size yardımcı olabilirim !...
Bisiklet sürerken ki halim Farkındayım biraz pasaklı gözüküyor ama napalım, insan doğal ortama kovuşmasın bi defa... Tutamıyo ki kendin :04: :rolleyes:
sadece oturup ıncelıyorumm temızlendıkten sonra saglıklı oluyor...bazı yerlerıne tutturmuyoruz su..
aksamlar sakat olabılıryor bu durumlarda..
küvete eger cıkarırsam annem vururr caktırmadan ortadan kaldırırr benıııı..
ewet bende otoyıkama yapıyordum ama çok zararlı aslında göbeklere ve kabloların içine kaçıo..
aslında güsel temzileniyor ama...
sezon başlıyınca yeni bisikletimi topladığımda walla elimle silecem hep..
artık pek dikkat etmiom temizliğe bu aralar çünkü ehrgün yağmur war hergün yıka yıka nereye kadar?
Ben bu konuda şanslıyım yaf sanırım.. Fazladan bu gibi işler için kullanabileceim bi banya daha var. Orda sokup küvete önce çamurlarını yumuşatıyorum. Sonra bi güzel köpürtüyorum... Zaten kadroyu ayrı, tekerlekleri ayrı yıkıyorum. Çok tazzikli su zaten kullanmıyorum missler gibi oluyo... yalnız haftada bir yıkıyorum en çok
ben de geçen otoyıkamaya götürdüm eleman şaşırdı sonra da iç mi dış mı diye espri yaptı saolsun
bisiklet küvete girerse ben bi daha eve giremem heralde
kışın yıkamaya gerek yok aslında ama ormandan sonra çamur kaçmadık yeri kalmıo pisletin