Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

herkese küçük bir sır....

heng

Forum Demirbaşı
Tepki
288
forumda yaptığımız 2. el satış işlemlerini PTT nin kargosuyla yollama şansımız da oluyor.Hem de neredeyse 3 kat daha düşük fiyatla gönderilebiliyor bilgilerinize...

Benim duyduklarım bunlar bakalım siz ne duydunuz.....

Scudo
Para gönderimini öyle yapıyoruz şehir dışına. :) Aynen öyle ;)

PTT'nin kadrosu adrese teslim yapıyor mu? Yoksa PTT'ye mi gidip teslim almak lazım. Birde kaç günde geliyor. Mektup gibi bir hafta sürüyor mu?

• Beğen
Tepkiler: heng
ptt ile yollamayı bilemiyeceğim ama para yollamanın ücretsiz yolları var...

şöyleki;

bi banka kartından aynı bankanın başka bir kartına atm yi kullanarak ücretsiz-komisyonsuz anında para trasferi yapabiliryorsunuz...

şöyleki;

mesela ziraat bankası vadesiz hesap kartınız var; ve para trasferi gerçekleştireceksiniz başka bir ziraat bankası vadesiz hesap kullanıcısına.. o adamın kart numarasını alıyorsunuz, gidiyorsunuz ziraat atm'sine ve kendi kartınızı kullanarak diğer adamın kartına istediğiniz kadar parayı ücretsiz anında transfer ediyorsunuz..

ben çok yaptım, hatta bi keresinde bin ytl bile transfer etmiştim vakıfbanktan..

Ben para transferi konusunda birkaç bankanın internet bankacılığını kullanıyorum. Hiç masraf ödemiyorum ve para transferi dahil birçok işlemimi hallediyorum.

PTT ile gönderiler için küçük bir tavsiye..

güven sorunu yaşayanlar, ödemeli teslim yöntemini kullanarak gönderebilirsiniz, alıcı satış bedeli ödediği takdirde kendisine teslim yapılacak...

@soneryen

normal kargo misali abi ertesi gün elinizde oluyor.ister ptt ye isterseniz eve teslim..koca 13 kiloluk bisikleti bi arkdaşım , yanlış hatırlamıyorsam 10 ytl gibi bi ücret ödemişti buyrun bu linkten ücret tarifesine bakabilirsiniz...

(link)

(link)

Ben şöyle duydum , ptt de sanki gg den alısveriş yapar gibi birseyi yollayabiliyormusuz .. ( GG = Gittigidiyor ) yani karsı taraf parayı odüyor , biz kargoyu yolluyoruz sonra kargo o kişinin eline gecnce para transferi gerceklesiyormus ..

Daha bugün birisi soyledi bende bi bot vericektim incirlikten cıkma , ama daha once böyle birsey duymadıgımdan acıkcası cocuga guvenemedim ..

@bisikletci

bu mümkün ve onu anlatmaya çalıştım yukarıdaki mesajımda :)

benden küçük bir püf nokta....
tavada sucuk yapacaksınız ve sucukların kurumasından şikayetçi iseniz pişirme işlemini yağ ile değil sadece 1 kaşık civarında su ile yapınız.. zaten sucuk yağlı olduğu için ayrıca yağ kullanmaya gerek yok...

@Murat CER

Bu tip'e bayıldım...

Benden de şöyle bir tip...
Eğer bisikletinizi temizleme hastası iseniz ve temizlerken lastiklerin yanaklarında arap sabunu kullaıorsanız...
Büyük yazılı lastiklerde(örn;schwalbe nobby nic, racing ralph, big betty, maxxis'lerin bütün yazıları...vs..) o yazıların komple gidip yerlerinin beyaz kalmasına engel olamayacaksınız...

Tahsilatlı Gönderi:Güven sorunu yaşayanlar için birebir..
Tahsilatlı Gönderide:
1.Ürün,Ürünü Satan Kişiden Alınıyor,
2.Ürün Alan Kişiye Getiriliyor,
3.Ürünün Fiyatı Alan Kişiden aLınıp,(kargo ücreti ayrı,bu ürünün fiyatı)
4.Satan Kişiye geri yollanıyor..
(link)

Geri