Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Herkese selam ve tekrar görüşmek dileği ile... [eYa]

eYa

Forum Bağımlısı
Tepki
762
Dostalarıma, arkadaşlarıma, bisiklet camiasına sevgiler selamlar...

Uzun zamandır foruma giremiyorum. Hem iş, hem özel hayatım çok yoğun geçiyor ve epey bir süre de öyle geçeceğe benziyor. Belki hep böyle olacak. Foruma çok nadir girebiliyorum. Girsem bile çoğu mesajı okuyamadan çıkıyorum. Yanlış anlaşılmasın, durumumdan şikayetçi değilim. Hayatımdan memnunum. Özel hayatımla ilgili bir çok hayalime de kavuştum, şükür. Sizlere şubat ayı için güzel de bir haberim olacaktı ancak resmi nikahım dahil olmuş iken askerlik ve maddi sebeplerden dolayı düğünümü bir sene ertelemek zorunda kaldım. Yani bir bakıma evliyim bir bakıma değilim :D Stand By modu :p Ancak şükür ki eşimi her hafta sonu görmeye gidebiliyorum ve en önemlisi severek, sevilerek yaşamak çok daha güzel. Rabbim herkese nasip etsin. Amin...

Bisikletle ilgili bir çok hayalimi de bu site ve site üyeleri ile birlikte gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyorum ve forumdan ayrı kalsam da üzgün değilim. Çünkü biliyorum, burada kazandığımız arkadaşlık ve dostluklardan bir çoğunun temelinde sevgi var. Bu da ayrı olsak bile gönüller bir anlamına geliyor benim için ;)

Mesaj sayımdan da anlaşılacağı üzere forumda çok fazla ve güzel vakit geçirdim. Moderatörlük zamanlarım da güzeldi öncesi de sonrası da... Forum ve bisiklet vasıtası ile bir sürü dost ve arkadaşım oldu. Bir sürü gezi ve etkinlik düzenleme fırsatım oldu. Yaptığım gezileri, gördüğüm güzellikleri bu forum sayesinde paylaşma fırsatım oldu. Belki önceden hayal bile edemeyeceğim gezilerde maceralar peşinde koştuk. Özellikle Eskişehirden Uludağın Zirvesine yaptığımız tırmanış anlatılmaz yaşanır cinstendi her yanıyla. Abant'ı da bisikletle gidip görmek yine bu forum vasıtasıyla oldu...

Bisiklet hayatımda şimdilik şehirler arası gezi düşünmüyorum. Ancak fırsat buldukça şehir içi ve etrafında elbette pedallamaya devam.

Evet bu bir bakıma veda yazısı ancak yine fırsatım oldukça şöyle bir uğramaya çalışıyorum. 1 Ağustos'a kadar sivilim. Sonrasında asker. Sonrası da sonra inşallah :D

Özellikle forum yönetimine ve beni seven dostlarıma ve herkese kucak dolusu sevgiler, saygılar, selamlar, teşekkürler... Hakkınızı helal ediniz. Varsa bende hakkı olan, helaldir

Tekrar görüşmek dileği ile

Scudo
Sanki bisikleti hayatınızdan tamamen çıkarıyormuşsunuz gibi bir veda yazısı olmuş. Askere gidip gelmek, evlenmek, bu güzel hobiyi ve sporu hayattan çıkarmaya sebep olmamalı bence. İçinizde bisiklet sevgisi devam ettikçe bu dostluk ebediyen sürecektir. Şimdiden hayırlı teskereler ve eşinizle ömür boyu mutluluklar dilerim.

Hayırlı Teskereler şimdiden umarım herşey istediğin gibi olur hayatında.Göz açıp kapayıncaya dek geçecek mehmetçik merak etme.

Gönül isterki seninle çıkıp yarım bırakmak zorunda kaldığım geziyi bu sene tekrarlamak ve sakatlık olmadan tamamlamak ve daha nice gezilerde beraber pedallamak ama işte hayat denilen bu yolun insanı nerelere gotureceği hiç belli olmuyor askerlik dediğin ne dirki göz acıp kapayıncaya gecer bi bakmıssın gelmişsin :D kriz herkezi vurduu gibi senide vurdu desene nesyse hayırlısı buymus demekki lafı fazla uzatmayayım dilerim herşey gönlünce olur ve inş bigün uzak yollara beraber pedallarız kendine ii bak kardeşim

haa unutmadan eger bigün gelirsen sana kapımız her zaman açık :)

bozuk_para

@Teberus
Bu hobiyi ve sporu hayatımdan çıkarmıyorum ama epey bir süre uzak kaldım, kalacağım ve eskisi gibi olmayacağı aşikar ama eskiden yaptıklarımızı da iyiki yapmışım diyorum ;) İyi dilekleriniz için teşekkürler.

@bianchimania
Şimdiden asker psikolojine sokmayın canım :p Şaka bir yana teşekkürler mesajınız için...

@bozuk_para
Bolu gazisi :D Olsun kardeş, onda da vardır bir hayır. Gezi yarım kaldı ama olsun. Belki birgün yine pedallarız. Nasip. Pedallamasak bile görüşürüz. Herşey için Teşekkürler.

Efrahim abi seni çok seviyoruz ve özlüyoruz tanıdığım iyi insanlardan birisin

• Beğen
Tepkiler: eYa
efrahim dostum,
hem hayırlı teskereler hemde evliliğin hayırlı olsunnnnnn ;)

hadi en kısa sürede dön aramıza bak daha yapılacak çok tur ve aşılacak çoooook yollarımız var.
görüşmek üzereeeeee

• Beğen
Şimdiden hayırlı teskereler ve ayrıca mutluluklar...

2 tekerle geçirilen süreyi azaltmamanı dilesek bile, "hayat şartları işte, hayırlısı olsun" demek lazım sanırım.

Yine de bisikleti tamamen bırakmayacağına sevindim. ;)

• Beğen
@sPinErGy_26
İbrahim kardeşim çok teşekkürler. Seninle tanışmak, pedallamak da çok güzeldi ;)

@Nedret Günaydın
Zirve dostu Niko :) İyi dileklerin için teşekkürler. Yapılacak çok tur kısmına gelince nasip...

@maosxs
İyi dileklerin için teşekkürler Serden. Bırak 2 tekerleği bazen kendime bile vakit kalmıyor :rolleyes:
Görüşmek üzere

Samimi duygularını paylaştığın için seni kutlarım ve umarım herşey gönlünce olur.Bol şans..

• Beğen
Herkese ve özellikle beni tanıyanlara selamlar...

Biskletforum'la vedalaşmadan olmaz.

Yarın, 329. Kısa Dönem Piyade Er olarak Adapazarı / Sakarya'da vatani görevime başlıyorum... Ocak sonu hür generalim inşallah :rolleyes:

Hakkınızı Helal Edin...

Tekrar görüşmek dileği ile...
Herkese bol pedalla, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler...

@eYa

Sevgili dostum, hayırlı teskereler şimdiden. Hayırlısı ile git gel...

Hakkımız var ise helal olsun, sende helal et...

Sevgiler...

• Beğen
her ne kadar kişisel olarak tanışmasakta forum ortamında az çok biliyordum seni efrahim abi. umarım herşey gönlünce olur. mutlaka bir dalgalanma bir durulma anı vardır. ve gene umarımki durulma anın çabuk gelir.

hayırlı teskereler dilerim(aslında vedalaşmaları sevmem ve beceremem:)).

• Beğen
Kardeşim hakkımız helal olsun,

Sakarya da bir sıkıtın veya isteğin olursa haberim olsun.Eylül ayında gelicem görüşürüz inşallah.

Selametle,...

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Aynen, helal olsun.

Görüşmek üzere, hayırlı teskereler.

• Beğen
Hayırlı tezkereler dostum.Seni özlüyoruz biliyorsun.Hakkım varsa helali hoş olsun.Sakaryaya gelirsem seni bulurum.Allaha emanet ol...

• Beğen
17 Ocak'a kadar Kandıra Kışlasındayım arkadaşlar... Tekrar herkese selamlar... Yemin töreni 11 Eylül.

@eYa

Selamlar Efrahim, askerlik vazifeni hakkınla yaparsın ve de forumda yazmaya devam eder, pedallarsın.
Selamlar dostum.

• Beğen
Geri