Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Heybe yapımı (bir tane de benden)

elinize sağlık. Benimde pahalı heybelere para vermek hiç içimden gelmiyor. Bi araştırma içine gireyim belki bende yaparım.. çok teşekkürler..

Scudo
Arkadaşlar yakında uzun tur planım var heybe yerine bu bavulu bagaja monte etsem sıkıntı yaşar mıyım sizce IMG_20190426_203930.jpg

• Hahaha
Tepkiler: historiyst
@abidin3714
Bence biraz daha uğraşarak daha iyi bir şeyler yapabilirsiniz.Bu bavul sanki fazla büyük ve yolda size sıkıntı yaratır gibi duruyor.Arkadaki demir bağlantılardan bagaja kaynak yaptırırsanız belki...
Bunun yerine tanesi 10 liradan 2 tane çakma adidas el valizlerinden alıp arka arkaya bagaja lastikleseniz nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@abidin3714
Arkadaş bu nasıl soru troll gibi
Neyse bir troll olmadığını farz ederek belki başkaları da faydalanır diye birkaç şey yazayım.
Öncelikle valiz yüksekte kalacak ve ağırlık merkezini de yukarıya çekecek, yanlara doğru geniş içindeki eşyalatın yer değiştirmesi ağırlık merkezinde kaymaya neden olabilir bunlar da özellikle viraj alırken kaza riski yaratır.

Ayrıca valiz yanlardan çıkacak bu da aerodinamik açıdan çok kötü olur. Tur çantaları en azından bacak hizasında zaten engellenen havanın biraz da olsa arkasında kalıyor.

Sizin gibi arayışta olan kişilere tavsiyem birkaç ucuz sırt çantasın içine mukavva kesin ve bagaj lastikleriyle birbirine ve portbağaja tutturun.

Bavulun yanlarina asma çengeli vidalayip yana takabilir , oyle daha mantikli

@yenhesa
Aynen o şekilde ben kullaniyorum
20181104_150641.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve yenhesa
@abidin3714

Eliniz yatkınsa bu çekmeli pazar arabası gibi bir şey ile birleştirip römork gibi olur ama öbür türlü çok sıkıntı çıkarabilir.
@mariokaldato abinin mercedesin arkasında pazar arabası ile fotoğrafı vardı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MakRo
Teşekkür ederim hocam elim yatkın değil maalesef aliexpresten heybe siparişi verdim

Elinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş.

@abidin3714
Harbiden mi yoksa espri olsun diye mi sordunuz?

• Beğen
Tepkiler: Lanslord
@historiyst
Yarı ciddi yarı şaka idi ama heybe aldım

@historiyst
Teşekkürler

Bunlarda benden olsun. Forumda yeniyim. Heybe ler çok pahalı ve istediğim gibi heybe bulamayınca bir terzi arkadaşa çantaları istediğim gibi diktirdim. Bağlantı parçalarını 3d Yazıcıdan bastırdım.

Dosyalar

• IMG_20200530_172544.jpg
    IMG_20200530_172544.jpg
    2 MB · Okunma: 109
  • IMG_20200530_173026.jpgTMP.jpg
    IMG_20200530_173026.jpgTMP.jpg
    53,7 KB · Okunma: 109
  • IMG_20200623_231603.jpgTMP.jpg
    IMG_20200623_231603.jpgTMP.jpg
    13,3 KB · Okunma: 106
@emradogan çok başarılı buldum...
Maliyet olarak da makul bir ederi olduğunu tahmin ediyorum. Bir an önce "Patent ve Marka" hakkı konularında kendinizi güvenceye almanızı öneririm...

Bunlarda benden olsun. Forumda yeniyim. Heybe ler çok pahalı ve istediğim gibi heybe bulamayınca bir terzi arkadaşa çantaları istediğim gibi diktirdim. Bağlantı parçalarını 3d Yazıcıdan bastırdım.
Cok başarili Tebrikler hocam :)

@cazci teşekkürler. Maliyet olarak kemeri, cırtı, fermuarı, kumaşı, dikişi derken 120 TL iki çanta tuttu. 3d parçalar için 130 TL ödedim ki maliyeti bu arttırdı. Yine iki çanta 250 TL gibi bir rakama maloldu.

@emradogan çok başarılı buldum...
Maliyet olarak da makul bir ederi olduğunu tahmin ediyorum. Bir an önce "Patent ve Marka" hakkı konularında kendinizi güvenceye almanızı öneririm...
İlk görünce kendiliğinden Oha Lan dedim. Renk olsun, tasarım olsun harika bir şey çıkartmışsınız. Sizin fikrinize, terzinin emeğine sağlık. Çantaların kumaş materyali nedir?

@Upper Architect Çok teşekkür ederim. Malzemesi suni deri. Silmesi çok kolay oluyor ve şık duruyor diye bundan yaptık. Beklediğimden sağlam çıktı kolay kolay yırtılmıyor da.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Geri