Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hibe ediyorum!

@BerkEvren Gözü bozmuyorsa kullanmaya devam edeyim o zaman, bu arada bendeki Drager markalı.

Scudo
@Kubilay Şimşek
Ben almayacagim siz alabilirsiniz hem istanbulda degilim hem buyuk bana :D

shimano paçalığa ve iç lastiğe talibim mümkünse

İhtiyacım var para konusunda sıkışığın şu sıralar yeni bisiklet sipariş ettim ekipman toplayamadım hala :( kargo söz konusu olmaz demişsin ama ihtiyaç sahibi bir kardeşinin :)

Hocam bana vereceginiz ne var acaba umarım bir parca banada düşer haber verirseniz sevinirim olumlu veya olumsuz
Allah razı olsun

Hiç ugraşmayın Cumartesi sabah 7de gelip hepsini alayım. Tek tek ne uğraşacaksınız işte. :p
Güzel davranış kutlarım, umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
@İlbey Yağcı çok üzüldüm. Eşyalarınızı dağıtmanız bize örnek oldu. Fakat bisiklete ara vermeniz beni çok üzdü. Tanımıyorum Sizi ama, motor Türkiye şartlarında çok riskli bir hobi. Kararınıza saygı duymakla beraber tekrardan bisiklet sporuna Sizi davet ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
Abi bende şunu anlamıyorum
Öğrenci arkadaşlara ve genç arkadaşlarımızın faydalanması gereken bir konuya
Mesaj yazanlar 25/30 yaşlarında bir sürü insan
Ya arkadaş bırakın da genç öğrenci arkadaşlar faydalansın 27 yaşında bir adamın 10 tl ilk bir gözlük yada 20 tl ilk bir eldivene ihtiyacı olduğu gerçeğine inanmıyorum
Bu yaşa gelmiş biri işinde gücünde ve bu ürünleri alabilecek biridir bence
He şimdi sorsak bir çok arkadaş ben alayım ihtiyacım var der ama günde 10 tl ilk sigara içip 2500 tl ilk telefon kullanır
Bedava sirke baldan tatlı misalı
Ben bu forumda
Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Başlıklı konunun içerisine böyle bir konu olduğunu bilseydim bugün aldığım eldiven gözlük sele altı çantayı almaz bu konuya çöker bu ürünleri bedava alırdım diyen adamları gördüm ( msj da iPhone' dan gönderildi yazıyordu)

@İlbey Yağcı kutlarım dostum. Ama keşke bisikletle devam etseydin.

Bir de eski zamanımızda CanonTürk de ben de iyi bir çantayı hediye edeyim demiştim, adam özelden yazmıştı çok ihtiyacım var, durumum yok diye. Bir gün sonra da 6000 liram var hangi makineyi alayım diye başlık açmıştı.
Hem de dört yıl öncenin parası.
Aklıma geldi, tabi söz meclisten dışarı.
Sadece canonturk ilk tanışma yerimiz olduğu için aklıma geldi birden.

Unutmadan konu sahibi arkadaşı yürekten kutlarım

@Deniz A

Belkide dediklerinizin hiç birini yapmayıp, veya yapamayıp sadece bisikleti seven biridir. Ayrıca yazdıklarınıza katılıyorum, bedava makarna ve kömüre alıştırılmış bir toplum bunu da yapmaktan imtina etmez.

Konuyu dağıtmak gibi olmasında, yaklaşık 3-4 yıllık bisiklet camiasındayım. Gördüğüm şu oldu. 4-5 yıl öncesinin bisikletleri, şu hibe ettiğiniz kask mesela , ne güzel tasarım ve renklere sahipmiş gerçekten.

Ic lastik durumu nedir?

Geri