Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hibe ediyorum!

@İlbey Yağcı paçalık veya çamurluk işimi görür. İstanbulda herhangi bir yere teslim almaya gelebirim.

Kask kaldıysa arayan bir arkadaşım bir arkadaşım bulunmakta

Scudo
Merhaba 2016 27aralık Doğum günümde kendime bir pisiklet aldım bu benim çocukluk hayalimdi,aylarca bazı şeylerden feragah ederek kendime bir gidip Bakırköy Metin bisikletten Carraro 224 aldım işe giderken artık bünübüse otobüse para yetiştirme derdim ve mesaiye geç kalma gibi derdim yok şükür yalnız benim bir kaç eksiğim var daha tamamlayamadım sayın hayır sever insan bey sizin içinde eğer uygun olursa çamurluk kilit ön ışık ve en önemliside kaskınıza talibim ben Yen'ibosnada ikamet ediyorum bun saydığım 4 unsurdan başta kask ve kilite açil ihtiyeçım var okuduğunuz için Teşekkürler.

Pardon ben açtiğınız konulun altındaki yorumları okumamıştım nerdeyse saydıklarımın hepsini arkadaşlara rezerve etmiş bulunmaktaymıssınız olsun yinele bu yaptığınız güzel bir davranış tebrik ederim saygılar:)

@İlbey Yağcı kask ve arka ışık sahibine ulaşmıştır.teşekkur ederiz:)ve sizi tanıdıgıma cok memnun oldum samimiyyetiniz muhabbetınız hakıkaten cok ıyıydı:)teşekkurler tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Olurda kimse istemez kalırsa paçalık güzelmiş talip olabilirim, rezerve etmeyin bir öğrenci vs. almazsa en son alayım.

Bu başlık evinde ihtiyaç duymadığı kullanılabilir durumda olan bisikletle ilgili ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı insanların karşılıksız vermenin dayanılmaz hazzına ve hafifliğine vardığı başlık olsun. Ben de 1 adet sele arka ışık

Ön ışık ile katılmak istiyorum

Arka ışık ve kilit ihtiyacım var kardeşim. Mümkünse onları alabilirim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim de gözlük ve levyeye ihtiyacım var. Başkasına nasip olmazsa ben talibim.

@asusmune
Teşekkür ederim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş mezar var mı? Dolu mezar da üst üste gömüyorlar. Korkunç. Bir de az kullanılmış kefen. Arap sabununu belediye veriyormuş. Sakın ha belediye önlerinde kuyruk yapmayalım arap sabunu için:)

Bisikletim var ama hiçbir koruyucu ekipmanım yok. Eğer gönlünüzden şu öğrenci kardeşinize bir şeyler koparsa talibim. Özellikle kask ve arka ışık çok işimi görür :)

Gerçek anlamda zaten burada alamayacak durumda olan yoktur. Kimlerin istediğine o yüzden takılmamak gerekiyor. Gönlünden gelerek dağıtmak istemiş dağıtıyor. Ben de öncelikli olarak öğrenci olanların almasını isterim. Arka aydınlatma ışığı olmayan öğrenci varsa ben de aliexpressten adına sipariş verebilirim. Özel mesajla iletişime geçen ilk kişiye.

• Beğen
Tepkiler: Tuurok
@honour88
Hayırlı olsun özelden yazabilirsiniz
@Kubilay Şimşek
Yarım eldiven sizindir. Mesajınızı bekliyorum.
@Noi92
Hayırlı olsun. Özel mesaj atabilirsiniz
@DutPekmezi
Paçalık olarak tek ışıklı kaldı. Okeyse ikisi rezervedir size. Özelden konuşalım.
@anthropologist
Gözlük rezerve oldu fakat levye sizindir. Konuşalım.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Acedia
Hocam Afrikalılar aç:komik:

Geri