Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hibrite bisiklete aero bar

Hibrit bisiklete aero bar gider mi

• gider

• gitmez

• gitmez ama gidebilir de

• Toplam katılım
    55

vatan

Daimi Üye
Tepki
108
İsim
Vatan
Bisiklet
Mosso
Bisikletim mosso legarda 1621 mdm v aero bar taksam sürüşde herhangi bir problem yaşar mıyım demek istediğim hibrit bisiklete aero bar gider mi çünkü daha önce hiç görmedim m16.png

Almak istediğim en uygun olan yani

Scudo
Bunlar boşa emek ve para sarfiyatı olur. Öncelikle kadro değişmediği için büyük hız değişimleri olmaz, vites sistemi uyumsuzluğunu gidermek ayrı dert.paşa paşa bu şekilde binmek bence en iyisi. Yapmaya çalıştım, araştırınca gereksiz gördüm, bisikleti değiltirdim

@Veliuyar vites sistemiyle ne alakası var ki ? gidonun üzerine takıcam te o kadar gidonu değiştirmiğcem ne de olsa

Amacınız ortalama hızınızı arttırmak mı? Yoksa uzun sürüşlerde farklı bir pozisyon oluşturarak omuzlarınızı dinlendirmek mi? Hibrit bisikletlere pek yakışmasa da ikisi için de işe yarıyor. Bazı arkadaşlar mtb'ye aero bar mı takılır dese de! Takılır arkadaşım neye takarsan ona takılır. Özellikle rüzgara karşı giderken, arkasına saklanacağın bir arkadaşın olmayınca faydasını görürsün...

Aerobarda benim gördüğüm asıl sıkıntı frenlere ulaşım. O pozisyona girince ister istemez daha hızlı gideceksiniz ve bu hoşunuza gidecek. Ani bir frenleme durumunda frenlere daha geç ulaştığınız için fren mesafeniz artacak. Bir de şehir trafiği içinde ani manevra yapmanız gereken durumlarda dengenizi bozabilir, o yüzden aerobarı sakin yollarda kullanmakta fayda var...

• Beğen
Tepkiler: vatan
Sizi anlıyorum ama bence gereksiz masraf demektir. Fren ve vites kolları da değişecek ve şu anki sisteminiz ile uyumluluk sorunu yaşayacaksınız. Forumda bir arkadaşın dediği gibi "O bisiklet hibrit doğdu, hibrit kalacak :)"
Edit: Dropbar yerine kelebek gidon da düşünebilirsiniz

@vatan
Heheh pardon ben aynı şey sanıyordum cidden, bugün öğrendim :) Hergün yeni bir şey öğreniyoruz demek ki :d

• Beğen
Tepkiler: Furkan124 ve vatan
Vatan bey ne içtin bilmiyorum ama Dropbar'a bağlayacağın vites değiştirme sistemi yol yarış sistemi olacak, o da senin şu an kullandığın sistemle uyuşmaz. Denemesi bedava!!!

Uğur bey gerçekten bilimsel bir tavsiye olmuş sizinki de, MTB'ye de takılır demişsiniz, hiç görmedim, göremeyeceğiz de

Gider mi? gitmez mi? neden gitmez? Eğilerek sürünce fren ve viteslere müdahale şansın olmayacağı için uyumsuz olacağı söyleniyor. Sen kendini ikna etmişsin de burada onay arıyor gibisin :D

takılır mı diye düşünüyorsan, amaç takmak ise her bisiklete o ayrı konu.

Ben özür diliyorum, Aerbar olduğunu şimdi farkettim, Dropbar değil

• Beğen
Tepkiler: vatan
Dropbarı neden takarsın ki şehir bisikletine yazasım geldi :D :D
Şaka bi yana aero bar hoş durmaz o alete ama al gitsin çok heves ettiysen denemiş olursun :harika:

geometri olarak bir sıkıntı çıkartır mı diye merak ediyorum ne de olsa otobanda pek frenle işim olmuycak postür açısından bir problem olmazsa alıp takıcam ne sordum ne cevaplar geldi arkadaş , milletin kafasında at var at :koptum:

şurada 3. resimde dağ bisikletine takılmış aerobar

zamane gençleri iste efenim gulunuz geçiniz.

Açıkcası bi çokomole benzemez. Çabuk sıkılır çıkarırsınız. Sağlık açısından kadro tarzına uyumsuz değişiklikler sıkıntı doğurur.

@vatan Merhaba aşağıdaki mesaja bir bakın isterseniz, daha önce yapılmışı var ve arkadaşla iletişime geçerseniz afaki cümleler duymak yerine deneyimlemiş biriyle konuşmak daha iyi fikir verebilir, selamlar.

Link

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1381961_1524148204493537_8787812628395092572_n.jpg?oh=e07c2ff075e9ec6fe2659a2ad8110c23&oe=58085928Ben kullandım, Gayet güzel gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Geri